|
|
||||
|
||||
![]()
θα στειλεις και σ'εμενα
![]() περιμενε μηπως το δει ο πανος το θεμα,εκεινος τα ξερει αυτα τα κολπα καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φυσικά μακάρι να βγάλω πολλά ψαράκια να δώσω σε όποιον θέλει!!! Πολύ ευχαρίστως!! Κάθε άποψη δεκτή είναιι!!
![]() ![]() ------------------------- Ερώτηση πρώτη.. Γίνεται να βάλω μια φορά δοκιμαστική να δω αν βγει καποιο ψαράκι?? Η ημερομηνια για να τα βαλω πρώτη φορα σε νερό είναι 20 τ μήνα που σημαίνει σε 16 μέρες περίπου δλδ σε 2 βδομάδες.. εγώ έλεγα για ένα δοκιμαστικό βρέξιμο σε περίπτωση που έχει κάποιο μικρό που είναι έτοιμο να σκάσει.. Μετά πώς θα κάνω το μάζεμα της τύρφης δηλαδή θα τα βάλω σε σουρωτηρι και από εκεί σε χαρτοπετσέτα να φύγει η περίσσεια υγρασία και μετά πάλι στο σακουλάκι?? Έχετε καμια ιδέα??
Οι άνθρωποι είναι μοναχικοί, γιατί χτίζουν τοίχους αντί για γέφυρες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 04-04-17 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε καμια ιδεα??
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγά ετοιμάζω το βρέξιμο των αυγών αλλά πριν πρέπει να βρω τροφή για τα μικρά.., στην τελευταία εικονα με τα μπουκαλια και τα μπιτονια ετοιμάζεται ινφουσορια, ενώ στην πρώτη έγινε μείγμα για microworms από δημητριακά, λίγη ζυμη και στην εικονα απο το πλαστικο ποτήρι πήρα και έβαλα ψωμί, αλλά και στις 2 καλλιέργειες τροφή για αλγοφάγα ψάρια, για να αποκτήσουν πιο μεγάλη θρεπτική αξία τα σκουλήκια..
Και επειδή δεν βρήκα κάποιον να μου δώσει starter από microworms έκανα κάτι άλλο, λίγο πιο πρακτικό.. έβαλα μια πατάτα κομμένη στην μέση και έκανα μια τρύπα ίση με 4 εκατοστά επίσης στην μέση και την έβαλα σε χώμα δίπλα σε δέντρα καθώς εκεί συνήθως μαζεύονται τα σκουλήκια.. Οπότε έχουμε μισή πατάτα κάτω από 3 δέντρα και για δοκιμή έβαλα και σε γλάστρα στο σπίτι που έχω και βλέπουμε αποτέλεσμα.. Το αφήνω για μια βδομάδα και βλέπουμε την εξέλιξη!! Αυτά προς το παρόν.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Που τα έχεις. .. Θεσσαλονίκη;
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι θεσσαλονίκη είναι και πρέπει να δω τι θα κάνω με το νερό.. Ίσως μερικά φύλλα catapa να είναι καλή ιδέα για blackwater..
|
||||
|
||||
![]()
Και εχουμε γεννητουρια.. μεχρι στιγμη εχω βρει 2 μικρα και εχω 1 μιση ωρα που εχω βρεξει τα αυγα.. ειναι ακομα αδυναμα και σκεφτομαι ν τ ταΐσω το πρωι και να τα μεταφερω σε ενα μεγαλυτερο μπολ.. 😃😃
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόλις ξεκίνησα με ich | psaropouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-05-14 19:26 |
killifish help | Giannakis | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 9 | 24-06-12 13:54 |
Μόλις το ξεκίνησα | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 10-05-11 07:28 |
Για άλλη χρήση το ξεκίνησα και άλλα μου προέκυψαν | Lampiris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 17-03-09 04:48 |