|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω προλαβει ακομα φιλε να βαλω τις βασεις αλλα εκοψα λιγο τα συρματοσκοινα που ειχε το φωτιστικο και το ανεβασα περιπου 5cm, μολις βρω λιγο χρονο θα βιδωσω τις καινουργιες βασεις. Τα νιτρικα ειναι στο 2, ηρθε η δοσομετρικη και προσπαθω τωρα να μετραω καθε μερα για να βγαλω δοσολογιες και να τη βαλω σε λειτουργια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολο δρόμο διάλεξες Μιχάλη....
Η balling ή Light balling Θέλει προσοχή. Φυσικά και οι Ρουτινες στην ώρα τους !! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Μιχάλη,με το καλό σου εύχομαι να σου παει μια χαρά με την δοσομετρικη!
Τι εκανες την μοντάρισες; |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Νικολα ακομα, μετραω καθημερινα και την ιδια ωρα να καταληξω σε συμπερασμα με τις μετρησεις και τις καταναλωσεις και μετα ξεκιναω σιγα σιγα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησε η δοσομετρικη και η κατασταση ειναι πιο σταθερη, μονο το kh εχω βαλει να τρεχει mg και ca δεν εχω μεγαλες καταναλωσεις οποτε τα φτιαχνω με το χερι ακομα. Ηρθαν 2-3 κοραλλια ακομα και συμμαζεψα και κατι φραγκς που ειχα γυρω γυρω. Το elegance ηταν ενα απο τα κοραλλια που με εκαναν να ξεκινησω τα αλατια..
![]() ![]() ![]() ![]() free upload site no registration |
|
||||
|
||||
![]()
μεγια Μηχαλη παρα πολυ ωραια ειναι ολα! να τα χερεσε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα κ αρμονικά τοποθετημένα όλα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |