|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιάννη,τι νέα φιλαράκι έχουμε από τον ύφαλο?
πότε θα κανουμε το update να περάσουμε καλά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Νικο,χαθηκαμε....Λοιπον το ενυδρειο κρατα πλεον 0 νιτρικα....Ταιζω παραπανω αλλα παλι 0.Τα φωσφορικα δεν ξερω ποσο εχουν πεσει,θα εχει ενδιαφερον μια μετρηση....
Κh,ca mg εχουν αρχισει και χρειάζονται συμπληρωμα μεσα στην εβδομάδα που μεσολαβει για την αλλαγη.Το κυανο εκει,να μου εχει σπασει τα νευρα και προκειμενου να χτυπα κοραλλια το σιφωναρω 2 φορες την εβδομαδα...Η βαση θα ετοιμαστει,πρωτα ο Θεος μετα το Πασχα και θα γινει η μεταφορά του ενυδρειου.Μην ανησυχείς καθολου.....θα σε ειδοποιησω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη,μια χαρά!
Όποτε εισαι έτοιμος για το update πες μου να κανονίσουμε να βρεθούμε! Το κυανό θα φύγει με στεγνό ενυδρείο ευκολότερα αλλα θελει λιγο υπομονη! Καλη συνεχεια να εχεις ..... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιανναρε!
τι νέα έχουμε φιλαρακι πως πάμε? να βρεθούμε κάποια στιγμή να σου δώσω και την ανεμώνη,την έχω βάλει στο σαμπ! με το κυανό τι έγινε,ακόμα επιμένει? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κοράλλια,καλα πανε.Το κυανο ομως δεν λεει να με αφησει...Εχτες σιφωναρησα και σημερα ειχε βγαλει παλι....Αλλαγες καθε 7 μερες,βακτηρια καθημερινα,νιτρικά 1-2,αλλα αυτο εκει....
Σκέφτομαι μηπως βαλω νεα φραγκ/κοραλλια και βρει τον δρομο του...και καμια μοντιπορα που γουσταρω πολυ... Που θα παει .....
|
||||
|
||||
![]()
Βότκα συνεχίζεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Κωστα.Την έκοψα οταν μηδενισα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |