|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: τι ειδους τροφη χρησιμοποιειτε? | |||
flakes |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 25,32% |
τροφη σε κοκκους |
17 | 21,52% |
ζωντανη τροφη |
2 | 2,53% |
κατεψυγμενη τροφη |
5 | 6,33% |
συνδυασμο των παραπανω(εξηγηστε) |
30 | 37,97% |
αλλο(εξηγηστε) |
5 | 6,33% |
Ψήφισαν: 79. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά κύριο λόγο, χρησιμοποιώ flakes.Βέβαια έχω ακόμη bloodworms και αποξηραμένα κουνούπια για αλλαγή..Τα flakes τα χρησιμοποιώ καθημερίνα,δύο φορές τη μέρα.Κάθε σαββατοκύριακο προσθέτω και λίγα κουνουπάκια ή bloodworms...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δάφνεια, grintal worms, κόκκινο σκουλίκι αποξηραμένο, κόκκινο σκουλίκι κατεφυγμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιω κυριως κατεψυγμενο σκουληκι.αν ομως ο χρονος πιεζει,χρησιμοποιψ την atison betta pro,καθως εχω βρει οτι ειναι-αν οχιη καλυτερη-απο τις καλυτερες τροφες για μονομαχους,μιας και θελουν ιδιαιτερα υψηλο ποσοστο πρωτεινων.κατα διαστηματα ριχνω και grindals,αν κι αυτα κυριως τα χρησιμοποιω στις γεννες πριν τα bloodworms και αμεσως μετα τις artemia
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δημοσκόπηση! Χρησιμοποιώ αποξηραμένες νύμφες κουνουπιών και αρτέμια, κατεψυγμένα bloodworms, flakes και μερικές φορές ζωντανή αρτέμια ή ζωντανές νύμφες κουνουπιών (όταν βρίσκω)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που βρισκεις βρε ζωντανες νυμφες??
|
|||
|
|||
![]()
Αφηνεις ενα δοχειο με νερο στο μπαλκονι και κατα καιρους γεννανε εκει διαφορα εντομα. Μη φανταστεις καμμια μεγαλη παραγωγη, αλλά ειναι ενα καλο συμπληρωμα που και που.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθημερινά ένα μίγμα flakes με αποξηραμένα bloodworms και περίπου 2 φορές τη βδομάδα grindal ή αρτέμιες ή κατεψυγμένα bloodworms.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τον ταιζω μονο nutron bloodworms. Αυτα που δωσαν στο pet shop.
Λετε να τα βαρεθηκε γι'αυτο δεν τρωει πολυ τελευταια? Υπαρχει περιπτωση να αλοιωθει η τροφη που ειναι ανοικτη 7 μηνες? Προτινετε να του παρω καποια αλλη τροφη? Τρωει εντομα που μπορω να βρω στο σπιτι? Ενα κουνουπι πχ? |
|
||||
|
||||
![]()
apollo sorry μόλις τώρα είδα το post
![]() Δεν έχω παρατηρήσει να βυθίζονται τα pellets, ίσως οι δικοί μου μονομάχοι να ήταν πιό γρήγοροι ![]() Maverick τα ολλανδικά κατεψυγμένα είναι Van Gerven? Είναι πολύ καλά, τα τιμούν ιδιαιτέρως μονομάχοι, μελανοταινίες, καρδινάλιοι και φυσικά το παφεράκι! ------------------------- Παράθεση:
Οσο για το κουνούπι, πιστεύω πως θα μείνει μόνο το κεντρί! ![]()
Ioannis Giannakopoulos - iogi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iogi : 12-12-07 στις 04:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΑλιγκαρια για τροφη..... | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-01-06 14:27 |
ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ MBUNAS | Lary80 | Malawi | 22 | 05-04-05 23:27 |
Αποξηραμενα εντομα για τροφη κατευθειαν απο την φυση. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-06-04 04:23 |
Σωστο νερο και τροφη για Αφρικανικες Κιχλιδες | batza | Malawi | 1 | 15-02-04 20:47 |
Zωντανη τροφη; | sharkman | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-04-03 01:34 |