|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με τα συννεφάκια έχω γαρίδες Πάνο,
3 έβαλα , και τώρα πρέπει να είναι 203 ![]() Για τα rasbora δεν ξέρω. Να ξέρεις όμως πως οι γαρίδες μπορεί να καθαρίζουν τον βυθό, αλλά αν τα συννεφάκια γεννήσουν θα φάνε τον γόνο. Μια φορά είδα γόνο, και όπως τον είδα δεν τον ξαναείδα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Για πάνω από το υπόστρωμα προτείνεις άμμο ή ψιλο χαλίκι; Τι είναι καλύτερο για τα φυτά;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι μικρό το ενυδρείο για συννεφάκια ???
για rasbora φαίνεται οριακό. στην άμμο θα φυτεύεις πιο εύκολα αλλά σκέψου ότι η μικρότερη κοκκομετρία αργά ή γρήγορα θα καταλήξει από κάτω |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι άμμο, θεωρώ πως το χαλίκι είναι πολύ καλύτερα, και όχι πολύ ψηλό.
Μέτριο προς το χοντρό θα έλεγα καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Και για τα συννεφάκια οριακό θα έλεγα πως είναι.
Και εγώ σε 40 Χ 40 Χ 40 τα έχω, αλλά παρατήρησα πως πάνε και κολυμπάνε κόντρα στη ροή και αυτό τα κάνει και κινούνται.
|
|||
|
|||
![]()
Έφτασε και ο STC και ετοιμάζομαι για τις ζεστες. Σε 65λιτρο τι ανεμιστήρες προτείνετε; Έναν 120αρη ή δύο 80άρηδες;...... ή κάτι άλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
2 8άρια είσαι κομπλέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο 120αρης κάνει λιγότερο θόρυβο, αρκεί να χωράει
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι είχα δει σε φώτο,δεν χωράει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Καινούριο σπίτι | chemical mac | Bettas | 7 | 28-08-08 15:12 |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |