|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
4 ωρες ε , τουρμπάτα αυτά τα βακτήρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() Για μενα η ευθύνη βαραίνει αυτόν που αποκτά ζωάκι. Αν θέλει να το φροντίσει σωστά δεν θα το πάρει για λάθος λόγους . Πολλές φορες "μαλλιάζει η γλώσσα μου" να λέω δεν μπαίνει αυτό με αυτό , δεν κάνει αυτο το ψάρι για τα λίτρα αλλά πέρα βρέχει ..... Υπάρχει και η κατηγορία που με ακούει και βελτιώνει την κατάσταση αλλά είναι 2 στους 10 ![]() Πρίν 3 μέρες μου έφερε μια κοπέλα το χρυσόψαρο της γιατί είχε γίνει 22 εκατ. και δεν ήθελε να το έχει άλλο στο ενυδρειο που δεν χωρούσε να γυρίσει, το αποχωρίστηκε με βαριά καρδιά αλλά της είπα οτι μπορεί να έρχεται να το βλέπει όποτε θέλει . Δύσκολο πράγμα να είσαι ψάρι σε αυτό τον κόσμο.
|
|||
|
|||
![]()
δίκιο έχετε και την κατάσταση των πετ σοπ λίγοι την ξέρουν, πριν μπω εδώ, λίγα ήξερα αλλά ζω και μαθαίνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ξαναπές το!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι βακτήρια Vpower rasing!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαράκια από petshop | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-10-10 12:06 |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
Ερώτηση για μετρήσεις νερού σε χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 17-03-05 21:50 |