|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλε μου ,δεν θελω να σε προσβαλω η να σε ειρωνευτο
αλλα το ενυδρειο σου ειναι η επιτομη του ασχημου και λαθος ενυδρειου ταυτοχρονα. Στο λεω αυτο γιατι αναφερθηκες αφενος στο αισθητικο κομματι, και αφετερου στης "βασικες αναγκες" των ψαριων τις οποιες ουτε καν πλησιαζεις. ΥΓ1 Το 95% των μελων του φορουμ εχουν τα καταλληλα λιτρα και παραμετρους για τα ζωντανα που φιλοξενουν. ΥΓ2 δες ενα ωραιο ενυδρειο αισθητικα για να εχεις και μετρο συγκρισης γιατι οταν δεν γνωριζουμε δεν ξερουμε και τι να ψαξουμε στο youtube εβαλα ενα φυτεμενο μιας και ειναι τα αγαπημενα ![]() παραδειγματα απο ενυδρεια με χρυσοψαρα με αφρικάνες με γαριδες φυτεμενα και μη κλπ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με πραγματικά φυτά όπως και μου δείχνεις που οφείλω να πω ότι το θαυμάζω αλλά Δν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα. Ο καθένας διαμορφώνει το δικό του χώρο ανάλογα με τα πιστεύω του και ανάλογα το βαθμό απαιτήσεων που θεωρεί σωστό. Αμφιβάλλω αν το 95% του φόρουμ διαθέτει όλες τις απαιτήσεις των ψαριών σε τελείωσε βαθμό περνώντας ένα μικρό δείγμα από ενυδρεία με χρυσόψαρα συγκεκριμένα σε ενυδρεία μικρότερα από το δικό μου έχοντας μέσα 5-6 χρυσόψαρα.. |
![]() |
Tags |
αρχάριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με ΝΟ3 | Netrino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 27-06-13 15:37 |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |
Ερώτηση σχετικά με UV sterlizer | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-05-09 08:58 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |