|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το μονταρισμα να κανεις και επειτα να το περασεις συντηριτικο δεν τρεχει κατι...το ιδιο ειναι...
Για λιγοτερη ταλαιπωρία..οσον αφορα αυτο δε με την ξυλοκολλα συμφωνω το κανεις αθανατο το καπακι... Επρεπε να του δωσεις λιγο υψος ακομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, ξεκινησα να το περναω συντηρητικο πρωτα κ μετα να το μονταρω μιας κι ετσι μου ειπε το παλικαρι στο μαγαζι με τα χρωματα που αγορασα το συντηρητικο. Καλως κακως τωρα δεν ξερω.
![]() Κοντρες εννοω καποια ξυλα ωστε να ακουμπαει το πανω μερος απο το καπακι για να μη σκεβρωσει. Θα μεινει ισιο το ξυλο και χωρις κατι τετοιο; 15αρι είναι |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και κόλλα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει καλά, για αυτό βάζεις και βίδες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY καπάκι ενυδρείου | pantel78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 06-02-16 22:52 |
Καπάκι ενυδρείου | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-08-10 16:14 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |