|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Πήγα και προμηθεύτηκα τα ξύλα και αύριο θα παω να βρω vivexyl για να ξεκινήσω να βάφω. Το σήκωσα και λίγο το καπάκι, αλλά μέχρι τους 15 μόνο :Ρ Ένα άλλο πρόβλημα που έχω. Πήγα να κόψω λίγο το πάνω καπάκι για να φτιάξω το πορτάκι για το τάισμα και δεν πήγε πολύ καλά. Ξεκίνησε να κόβεται λίγο στραβά στραβά και το άφησα γρήγορα να μην το χαλάσω. Δοκίμασα με ένα πριονάκι. Με τι μπορώ να το κόψω πιο εύκολα και καλά; Για φωτισμό μάλλον θα πάω σε λάμπα φθορίου ή αντίστοιχου σχήματος λεντ. Τη φοβήθηκα τη λεντοταινία λόγω υγρασίας και θερμοκρασίας πως δε θα αντέξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοψε ποιο μεγάλη τρύπα αλλά τετράγωνή ,
και πάρε άλλο κομμάτι για να φτιαξεις το πορτακι. Προσπάθησε με σεγα , και σιγα σιγα
|
|||
|
|||
![]()
Το βόλεψα το πορτάκι. Σέγα δεν έχω, άλλα βρήκα μια καλή λάμα κάπου καταχωνιασμένη και σιγα σιγα έγινε η δουλειά. Ξεκίνησα κ βάψιμο σήμερα, πιστεύω μεθαύριο να αρχίσω να κολλάω.
Επόμενη απορία, τις κόντρες για το καπάκι επάνω πως τις βάζω; Η δεν χρειάζονται; Τις κολλάω στο πλαίσιο ώστε το καπάκι να ακουμπάει επάνω τους; Ευχαριστώ πάλι!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς κόντρες ;
Αν λες το πηχάκι για να ακουμπάει επάνω στα τζάμι, κολλητό με αδιάβροχη ξυλόκολλα και καρφάκια ή μικρές ξυλόβιδες Ολα αυτά βέβαια πριν το περάσεις με συντηρητικό
|
||||
|
||||
![]()
Και το μονταρισμα να κανεις και επειτα να το περασεις συντηριτικο δεν τρεχει κατι...το ιδιο ειναι...
Για λιγοτερη ταλαιπωρία..οσον αφορα αυτο δε με την ξυλοκολλα συμφωνω το κανεις αθανατο το καπακι... Επρεπε να του δωσεις λιγο υψος ακομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, ξεκινησα να το περναω συντηρητικο πρωτα κ μετα να το μονταρω μιας κι ετσι μου ειπε το παλικαρι στο μαγαζι με τα χρωματα που αγορασα το συντηρητικο. Καλως κακως τωρα δεν ξερω.
![]() Κοντρες εννοω καποια ξυλα ωστε να ακουμπαει το πανω μερος απο το καπακι για να μη σκεβρωσει. Θα μεινει ισιο το ξυλο και χωρις κατι τετοιο; 15αρι είναι |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και κόλλα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει καλά, για αυτό βάζεις και βίδες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY καπάκι ενυδρείου | pantel78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 06-02-16 22:52 |
Καπάκι ενυδρείου | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-08-10 16:14 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |