|
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοιους έχει και στο petsupermarket
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως,το έχει και το pet supermarket,αλλά δεν έχει ηλεκτρομαγνητική,και θέλω να το ανοιγοκλείνω με τα φώτα,γιατί διάβασα ότι με συνεχή λειτουργία υπάρχει διακύμανση παραμέτρων όπως το PH το βράδι.
Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές σε σημείο που ίσως να δημιουργήσουν πρόβλημα,ή μπορώ να έχω την παροχη ανοιχτή 24 ώρες?Γιατί αν είναι έτσι,προτιμώ να αγοράσω το μονό μανόμετρο από την Ελληνική αγορά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω χωρις ηλεκτρομαγνητικη το εχω,αλλα οι αποψεις διίστανται στο θεμα αυτο,το θεμα ειναι να το μετρας στην αρχη κυριως μη σκασεις τα ψαρια..
Στο θεμα της καταναλωσης δεν ειναι απαραιτητα πιο πολυ, γιατι στο 24/7 το ρυθμιζεις πιο χαμηλα.Η μπουκαλα ολο το 24ωρο ανοιχτη και με 80 φυσ./δευτ. 5 μηνες τωρα δεν μου εχει τελειωσει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το μανόμετρο που έχει το pet supermarket(ISTA C02 REGULATOR),διάβασα ότι είναι μόνο για μπουκάλες των 95gr.Συγκεκριμένα γράφει:Fish Tank Aquarium CO2 Disposable Mini Gas Bottle Regulator with One Gauge.ONLY for disposable 95g co2 cartridge.Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να μπεί στην δικιά μου που είναι δίκιλη?Έχει να κάνει με πιέσεις κτλ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 απο ebay | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-12 12:21 |
Αγορά φυτων απο eBay | nikos2004 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-10-11 19:07 |