|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ πιστεύω πως 1 στα 6500Κ θα ήταν καλύτερα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το συγκεκριμένο φίλτρο έχει θόρυβο ?
έχω πάρει το μεγαλύτερο μοντέλο κ έχω σοβαρό πρόβλημα με την φασαρία που κάνει. από χωρητικότητα πάντως είναι πολύ καλό |
|
|||
|
|||
![]()
Το μοντέλο που έχω είναι το JP-092 και ευτυχώς είναι ιδιαίτερα αθόρυβο. Ακούγεται μόνο το νερό που πέφτει στο ενυδρείο (δε χρησιμοποιώ το spray bar που έχει).
Ένα πρόβλημα που είχα ήταν σε προηγούμενο ενυδρείο, που το είχα "μπουκώσει" με ελαφρόπετρα και έριχνε πολύ τη ροή. Τώρα έχω βάλει λιγότερη αφήνοντας 1-2cm κενό από πάνω και δεν παρουσιάζει κάτι. |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα έχει θέμα με την φτερωτή μάλλον.
κάθε φορά που το βγάζω κ το ξαναβάζω στην πρίζα ακούγεται διαφορετικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείς να έχω ένα μόνο προβολάκι στα 6500Κ ή ένα στα 6500Κ και ένα στα 4000Κ (να αλλάξω φάσμα δηλαδή σε ένα από αυτά που ήδη υπάρχουν).
|
|
||||
|
||||
![]()
το ένα από τα δύο να είναι στα 6500
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται διαφορά,
σε σενα πως σου φαίνεται ; δεν ζωήρεψαν τα χρώματα ;
|
|||
|
|||
![]()
Το μισό ενυδρείο είναι πιο φωτεινό
![]() Πήρα 2 προβολάκια στα 6500K αλλά βαρέθηκα να αλλάξω και το άλλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στην επιφάνεια του νερού φαίνεται πιο εύκολα η διαφορά στην απόχρωση των λαμπτήρων.
νομίζω πως θα δεις βελτίωση κ ίσως πρέπει να αλλάξεις κ το δεύτερο να ξεμπερδεύεις κ να βρουν κ τα φυτά τον ρυθμό τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία ενός υφάλου | Μάριος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 09-11-09 11:30 |
Μικρη ιστορία με νέο ενυδρείο.. | costas_kumitsu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-02-09 00:03 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |