|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως να αλλάξει, αφού έβαλα τον αρχικό κώδικα.
Όταν λες default εννοείς να την κάνω clear; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα πάλι... Θα φάω τα πτυχία μου (που δεν έχω)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω στο κώδικα σου αν υπάρχει αλλά στο αρχικό κώδικα υπήρχε ένα serial.println το οποίο αφού ξεκίναγε το σύστημα όταν αγγιζες την οθόνη σου τυπωνε τα millis, τον χρόνο που πέρασε δηλαδή από την εκκίνηση του συστήματος. Κάθε touch που έκανες τυπωνε και ένα τέτοιο μύνημα. Σε εσένα το κάνει;
Αν ναι τότε έστω και με σβηστή οθόνη πάτα πάνω να δεις αν τυπώνει. Αν όχι τότε κάτι κολλάει και γιαυτό σε έχεις και εικόνα. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το είχα δει τυχαία πριν μερικές μέρες και νόμιζα ότι τύπωνε τις συντεταγμένες που ακουμπάω.
Edit: το έκανα και τυπώνει αλλά είναι όπως σου είπα. Είναι οι συντεταγμένες των σημείων που πατάω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 πράγματα λοιπόν μου έρχονται. 1ον χάλασε το dim της οθόνης 2ον χάλασε η έξοδος του pin του Arduino Μπορείς να αλλάξεις το pin που χρησιμοποιείται για το dim και να δηλώσεις ένα άλλο; Πάντως να ξέρεις είναι καλή ιδέα να έχεις όλα τα πράγματα διπλά. Ξέρω ότι ανεβάζει το κόστος αλλά 1ον έχεις κάτι να δοκιμάσεις αν κάτι πάει στραβά και 2ον όταν τοποθετήσεις με το καλό το σύστημα στο ενυδρείο και χαλάσει κάτι δεν θα μείνει εκτός κανα μήνα μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Έτσι έκανα εγώ και κοιμάμαι ήρεμος Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ το pin είναι εύκολο να το αλλάξω. Αλλά γίνεται να χαλάσει το pin;
|
![]() |
Tags |
aquarium controller, arduino, iaqua |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
arduino απορια | gregkn73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 20-11-14 03:20 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Προγραμματισμός σεμιναρίων | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 03-12-07 09:58 |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |