|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν να το καθυστερούσες λίγο γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο!
|
|
|||
|
|||
![]()
παρελαβα σημερα το πρωι,
![]() ![]() ![]() ενισχυσα κι αλλο την βιολογια εχθες με αλλαγη νερου απο το αλλο ενυδρειο, εντοπισα και ενα τεραστιο λαθος ( βασικα με ρωτησε ο φιλος μου γεματος περιεργεια,...<ρε λακαμα το σγουγγαρι θα το παρεις????> βαρατε ελευθερα ![]() ![]() ![]() να ευχαριστω τον πασχαλη για τα ψαρακια του και την αψογη συναλλαγη και περιποιηση του δεματος... ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Κοπάδι και παιχνίδια με την ροή.... Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantomas : 27-03-17 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες,να παρακολουθείς με μετρήσεις και να κάνεις αλλαγές αν χρειάζεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Νίκο για τα καλά σου λόγια. Βλέπω τα μικρά μου έπεσαν σε καλά χέρια! Εύχομαι να σου χαρίσουν και εσένα στιγμές απόλαυσης!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τα χαιρεσε τα ζιζανια σου και να τα προσεχεις!!!
Αν εχεις και αλλες πετρες βαλε τις λατρευουν ![]() Καλη συνεχεια |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω να σαι καλα, απο οταν ξεκινησα με το φυτεμενο ηταν το ψαρι που ηθελα να βαλω στο ενυδρειο μου,...τα χαρισα ολα απο το κοινωνικο μονο και μονο για την καψουρα αυτη ( μην με ρωτησεις πως το ξεχωρισα η εμπειρια μου ειναι 0νικη απλα μου αρεσαν ....
τωρα καθομαι και τα χαζευω, και βλεπω οτι κανουν τρελο κεφι το ρευμα νερου απο την αντλια, δοξα το θεο μια χαρα ζωηρα ειναι, τωρα για τις πετρες κατι θα γινει( θα φυγουν οι κοκκινες που μπηκαν λογω αλλαγης στησιματος και θα δωθει λιγο ακομα υψος,μολις μπουν και κανα 2 φυτα ( ανουμπιες /κρυπτοκορινες σκεφτομαι) ερωτηση : φωτα ακομα δν εχω αναψει, λογω οτι το φως του σαλονιου ειναι led 100w αναλογια ψυχρο λευκο αντανακλα αρκετα καλα πιστευω πανω στο ενυδρειο και φωτιζει το ενυδρειο, χρειαζεται να γινει πιο δυνατο? τα πρωινα ειναι σκοτεινος τελειως ο χωρος, οποτε απο το απογευμα και μετα ειναι εμφανεις η διαφορα φωτισμου στο ενυδρειο. αυτος ειναι ο φωτισμος του χωρου τις βραδυνες ωρες: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |