|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε θα φυσανε τα,κατσε να δεις πως το ειπε ο Καπτεν,puriste,τα puriste ενυδρεια μας
![]() Ειδα τα ψαρια Λαμπρε και ειναι οντως ο σκιανοχρωμις φοβερο ψαρι,το ειχα και ποιο παλια αλλα δεν ηξερα οτι ζει και εκει,απ οτι ειδα ζει σε ολη τη λιμνη!!! Μαλλον για εκει με κοβω! Σε ευχαριστω ρε γυαλιστερε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ζει σχεδόν σε όλη τη λίμνη αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο ψάρι. Από περιοχή σε περιοχή έχει διαφορές στο χρωματισμό του κάτω πτερυγίου. Σε αυτό που κοιτάς εσύ είναι κάπως κόκκινο. Σε άλλες περιοχες μπορεί να έχει άλλο χρωματισμό. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ειδα Λαμπρο απο κοκκινο,κιτρινο εως ασπρο και αναλογα την περιοχη παιζει και το τελικο μεγεθος στην λιμνη παντα,σε εχμαλωσια γινονται ολα τους πανω κατω 20cm,δυστηχως πηρα τηλ και ειναι ολα αρσενικα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακο μπορει να εχω αλλάξει αρκετα ψαρακια αλλά έτσι βρηκα και την ευκαιρία και όσα ειχα τα εχω μελετησει πολύ καλά.
Βεβαια για να μάθουμε όσα ο σαμάνος θελουμε 5 ζωές. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ΄αρέσετε γιατί το ψάχνετε
![]() Δεν βρήκα χρόνο να σκαλίσω λίγο τον Konings αλλά από haps, εκτός απ' αυτά που αναφέρθηκαν ήδη, στο Taiwan Reef υπάρχουν σίγουρα και τα Copadichromis borleyi "Taiwan Reef" Copadichromis virginalis "Taiwan Reef" που όμως πιστεύω είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν στο εμπόριο ![]() Από mbuna (έχω αναφέρει κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....935#post984935 ) υπάρχει μόνο σ' αυτή την περιοχή και το Cynotilapia chilundu (παλιά ονομασία Pseudotropheus/Cynotilapia sp. "elongatus Taiwan" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 24-03-17 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ειμαστε καλοι μαθητες,κουκλοι,ομορφαντρα μου!!!
![]() ![]() ![]() Να ναι καλα το γυαλιστερο αγορι που ξερει να σκαλιζει το net!!! Εχω μια τελευταια ελπιδα για αυριο μπας και βρω καποιο απ οσα εχουμε πει,αλλιως θα μπουνε τα Saulosi μονα τους και οοοοοποτε βρεθει καποιο βλεπουμε! https://www.youtube.com/watch?v=UVdIuPvh5EU Χαμός γινετε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι ετοιμο,κολλησα τα τζαμια την περασμενη Παρασκευη,ολα 8αρια διαστασεις 130x60x56 συνολο 130 ευρο,μαζι με τις σιλικονες που πηρε 3 τελικα εφτασε τα 150,πατησαν ολα πανω στον πατο τελικα,φοβομουν να τον βαλω αναμεσα γιατι δεν το ειχα ξανακανει!μπηκαν αλουμινογωνιες καθετες περιμετρικα για να δεθει ακομα ποιο καλα και θα μπουν και οριζοντιες για να ασφαλιστει.Νερο θα ανεβει εως τους 54,το αφησα μια εβδομαδα να στεγνωσει καλα και χθες το γεμισα δοκιμαστικα,για την ωρα ειναι ολα κομπλε
![]() Εχει ακομα πολυ δουλεια!Ο τοιχος που ειναι πισω του ειναι γυψοσανιδα και θα τρυπηθει για να μπει ενα εξωτερικο φιλτρο απ την πισω μερια και μια υπερχειλιση για να συνδεθει με το 50αρι απο κατω,για φωτιστικο σκεφτομαι εναν προβολεα led 50w εξωτερικου χωρου ![]() Σκεφτομαι να μην βαψω την πλατη αλλα να βαψω τον τοιχο επειδη εχει λιγοτερο απο ενα εκατοστο κενο αναμεσα τους και πιστευω πως θα μου το δειξει ακομα πιο βαθυ με το παιχνιδι που θα κανει το φως,λεω για μια αποχρωση γαλαζιο προς πρασινο μουντο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudotropheus saulosi | Stefanosss | Malawi | 8 | 04-11-15 09:23 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |