|
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι το εχω 1 μηνα
σκορδοζουμο δινω καθε μερα δυο φορες στην OCEAN NUTRITION με σπιρουλινα ικ δεν ειναι γιατι τα ασπρα στιγματα που εχει ειναι αρκετα πιο μεγαλα απο κοκκους ζαχαρης. ειναι στο μεγεθος σαν κεφαλι απο καρφιτσα μου ειπαν οτι μπορει να ειναι λευφοκυστες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να πω εδω οτι το ενα στιγμα ειναι ολοστρογγυλο ενω το αλλο πλακε ακανονιστο
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να μπορω να διακρινω καλα να σου πω οτι το βλε ταγκ ειναι ενα πολυ αγχοτικο ψαρακι και πεταει ικ για πλακα! εμενα το δικο μου ολο και ξινετε ολο και βγαζει καμια βουλα αλλα απο την στιγμη που τρωει επανερχετε παντα!! σκεψου οτι εκανε ενα μινα να φαει κανονικα και να ηρεμισει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιμη,τι εγινε με το τανκ,εχουμε κανενο νέο απο την υγεία του;
Πως παει το ενυδρείο φιλαρακι μου,απο μετρησεις πως ειμαστε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταία φορά που το είδα το ενυδρείο και το ψαρι είναι από την Παρασκευή το βραδυ
Τώρα από αύριο θα πάω να δω τι γίνεται και θα σας πω.(το ενυδρείο το έχω στο χώρο τις εργασίας μου και αναγκαστικά δεν το βλέπω κάθε μέρα)
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον η κυστες φυγανε,σχεδον δεν φαινονται.
το ψαρι τρωει και κινειται κανονικα αλλα στο σωμα στα πλαγια εχει γδαρσιματα επειδη παει και χωνεται μεσα στα βραχια και πανω στα γδαρσιματα μαλλον εχει και λιγο ικ τωρα ετοιμαζω παλι τροφη με σκορδοζουμο,σαν πατσατζιδικο μυριζει συνεχεια το μαγαζι μου...
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει προσοχή με αυτά τα ψαρια, με το παραμικρό βγάζουνε ich. Καλό θα ήταν να έχουμε κ ένα ενυδρείο καραντίνα για χαλκό ή για πλυσίματα με νερό όσμωσης. Καμιά γαρίδα cleaner κ κανά γιατρό έχεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |