|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη η παραγγελία έφυγε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο κυλάει ήρεμα,ήσυχα και χωρις προβλήματα! Εχει βρει τον δρόμο του και η μόνη παρέμβαση μου ειναι να κανω μια φορά την εβδομάδα τα τζάμια και μια φορά τις δεκα μερες το σαμπ! Μεσα στην εβδομάδα εβαλα και ενα μελανουρους για την "βρόμικη δουλεια" Τωρα περιμένω κανενα κοραλλακι να γεμίσω λιγο γιατι υπάρχει αρκετός χωρις άδειος ακόμα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν να μεγαλωσαν αρκετα Νικο!! μπραβο!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;1004901]σαν να μεγαλωσαν αρκετα Νικο!! μπραβο!!!
![]() ![]() Ναι Λεο,μια χαρά πηγαίνουν,δόξα το Θεό! |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα να αναφέρω προηγούμενος και κατι σημαντικό!
Προχθές το βράδυ παρατήρησα οτι σπλιταρισε η μια απο της δυο ανεμώνες που εχω(δώρο του φίλου golf)! Εαν κάποιο μέλος του φόρουμ μας την χρειάζεται,μου στέλνει πμ και ερχεται να την πάρει δώρο φυσικά,μαζι θα πάρει επίσης και δυο βραχάκια με παραζωανθους πράσινους και κίτρινους! Θερμή παράκληση,κανω λιγο "off" απο καράβια μεταφορικές ΚΤΕΛ κτλ,θέλω λιγο να χαλαρώσω! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό το ενυδρείο Νίκο και μπράβο για την κίνηση,μακάρι να ήμουν κοντά και πάλι μπράβο!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |