|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες να πάρεις ιδέες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....74&page=4/#115
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις θεωρώ καλύτερα έτσι για να τραβάει νερό το φίλτρο από όλα τα ύψη.
Μόνο από ψηλά δεν θα το πρότεινα , γιατι υπάρχει φόβος να ξενερισουν οι αντλίες αν μειωθεί πολύ η στάθμη του νερού. Να σκεφτείς στο δικό μου λειτουργουν κανονικά οι αντλίες ακομα και αν αφαιρέσω το 40% του νερού.
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις χώρο από κάτω να φτιάξεις σαμπ ;
Θα ήταν πολύ καλύτερο
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό για τις αντλίες ,οκ.
Μπορώ στον πρώτο θάλαμο που θα μπαίνει το νερό να βάλω χοντρότρυπο σφουγγάρι και στο δεύτερο θάλαμο το βιολογικό υλικό ή ο πρώτος θάλαμος πρέπει να είναι τελείως κενός; ------------------------- όχι δεν μπορώ να βάλω από κάτω το σαμπ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος Σ. : 24-03-17 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , έτσι θα το κάνεις, δεν χρειάζεται να είναι κενός ο 1ος θάλαμος ,
χοντρο σφουγγάρι, λεπτο, ενυδρειακό βαμβάκι , και τέλος βιολογικό υλικό
|
|||
|
|||
![]()
Τι γνώμη έχετε για αυτές τις αντλίες http://www.igna.gr/hydor-centrifugal-pump-1150-eu θα είμαι καλυμμένος με δύο τέτοιες; με κατανάλωση μόνο 7 watt και 1150 lt/h "γυρίζει" 164 lt/watt. Η Eheim 1002 με κατανάλωση 23 watt και 1000 lt/h "γυρίζει" 43 lt/watt σχεδόν 4 φορές λιγότερα λίτρα ανά ώρα με βάση την κατανάλωση και έχει και τα διπλάσια λεφτά. Αν υπολογίσουμε ότι αφού θα είναι εσωτερικό το σαμπ και δεν θα επηρεάζει το μανομετρικό, αξίζει ποιοτικά και σε βάθος χρόνου μια τέτοια αγορά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλές δείχνουν , δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ βέβαια να σου πω λεπτομέρειες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Τι φύλο είναι το χρυσόψαρό μου? | tsala | Αναπαραγωγή | 27 | 01-12-16 19:00 |
Τα χρυσόψαρά μας! | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 69 | 21-02-16 22:29 |
τα χρυσόψαρά μου, μια μικρή χαρούμενη παρέα | maria p | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 47 | 21-05-13 14:43 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |