|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο εχει 2 πετρες με javamoss, μια anubia nana, L.sessiliflora, Lobellia
cardinalis mini Eleocharis acicularis 'mini' & L. Aquatica.......για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος....Παει αρκετα καλα αν και η Eleocharis acicularis 'mini' παει πολυ αργα...... Το 2ο έχει Micranthemum umbrosum, Pogostemon stellata, Pogostemon erectus, Rotala wallichii, Alternathera reineckii 'mini, Rotala rotundifolia, rotala bonsai & Hemianthus callitrichoides "cuba" Η τελευταια παει αρκετα γρηγορα για δυσκολο γρασιδακι........ Η stellata με δυσκολευει λιγο.... Το 3ο εχει Limnophila aromatica, Micranthemum umbrosum, Alternathera reineckii 'mini, Rotala rotundifolia, hygrophilia araguaia & Glossostigma elatinoides. Παει επισης καλα αλλα το glossostigma δεν μου αρεσει ετσι οπως μεγαλωνει.....για μενα ψηλωνει πολυ για νανο ενυδρειο Το 4ο Ludwigia repens, Blyxa japonica, rotala green, Bucephalandra 'Wavy Green’, rotala bonsai, parvula & Micranthemum 'Monte Carlo' Αυτο δεν παει πολυ καλα....μου εχει πεταξει και αλγη τριχοειδη πρασινη...Η blyxa ειδικα δυσκολευται πολυ και δειχνει σαν να σαπιζει......(οχι ολες....μερικες) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Ηλια. Πανεμορφα γινανε.
Φτου φτου
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια η σεσιφλορα και η αροματικα εχουν πολυ λεπτα και αραια φυλλα.Σαν να τους λειπει λιπανση.Τις μπλιξες τις βλεπω καλες.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία συλλογή με nano!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λετε να μειωσω και λιγο το φωτισμο στο 4ο για να αποφυγω την πρασινη τριχοειδη αλγη ? Στο 2ο ενυδρειο διπλα στο p. erectus (αριστερα) υποτιθεται οτι ειναι η stellata.....Δεν μου μοιαζει για stellata ομως.....ειναι θεμα λιπανσης ή φωτισμου ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία τρομερά τα ενυδρειάκια!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Για το δευτερο σου ειπα για τα λεπτα φυλλα της στελατα.Απλα εγραψα αροματικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νανο με νεο μονομαχο | EPANTAZ | Bettas | 40 | 22-03-17 23:35 |
Διαχυση co2 σε νανο ενυδρειο | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-01-17 02:14 |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |