|
|
|||
|
|||
![]()
Να πας να πάρεις tropic marin pro reef που είναι το αλάτι που δουλεύουν οι περισσότεροι και δεν είναι τυχαίο!!!!!
Όσο για της μέτρησης μαγνήσιο δεν μας είπες πόσο έβγαλε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μαγνησιο μολισ εκανα μετρηση και το βρηκα 1440 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stratos mak : 21-03-17 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι και το μαγνισιο και το ασβεστιο απο KH εισαι ψηλα! θελει μεχρι 8 αντε μεχρι 8,2-3
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι η πρωτη φορα που κανω αυτα τα τεστ οποτε μπορει να εχω κανει και καποιο λαθος σημερα θα κανω αλλαγη και αυριο θα ξαναμετρησω το KH να δω τι γινεται. Να πω ομως οτι δεν εχω βαλει το παραμικρο στο νερο μου απο προσθηκες ειναι οτι μου δινει το αλατι μου το aquaforest sea salt το αλατι λεει οτι διενι αυτα Mg – 1200-1300 mg/l Ca – 360-400 mg/l K – 300-350 mg/l dKH – 8,0-9,0 pH – 8,0-8,2 καμα σχεση δεν εχω με αυτα ειμαι πιο πανω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω ρε σακη η εγω βαζω πιο πολυ αλατι η κανω χαζομαρες με τα τεστ η κατι αλλο παιζει αντε να πουμε στο Kh εκανα πατατα γτ ειναι μεγαλη η διαφορα στα αλλα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-03-17 στις 16:56 |
|
|||
|
|||
![]()
Χαβαλέ σόγιας κάνω φιλαράκι.
Αλλά με τι μετράς αλατοτητα;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |