|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλτε μια τελικη τιμη να ξερουμε αν ειναι.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη με 200 ευρω σε βλεπω μεχρι το bari ιταλιας με το καραβι .....
απο εκει και περα δεν ξερω ...... |
|
||||
|
||||
![]()
Κυργιακο 49 ευρουλακια εχει με εντζιαν να πας οποτε πανε 100 πηγενελα τωρα για hotel δε με νιαζει να βρω και το καλητερο φοιτητης ειμαι βολευομαι παντου(χιχιχι)
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
100 μονο ρε Γιαννη??για που?μηπως ειναι αρχικη τιμη(δηλ του στυλ απο τοσα)γιατι πολυ λιγα μου φαινονται...στο ιντερνετ το ειδες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολυ λιγα ειναι γιαννη μου ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αληθεια οτι η Aegean εχει εισητηρια για Ντυσερντορφ με 98 ευρω.
Το Θεμα ειναι οτι αυτα ειναι προσφορα για περιορισμενες θεσεις και με συγκεκριμενους ορους. Οσο το δυνατον πιο γρηγορα κανεις κρατηση τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις. Για λεπτομερειες στους ταξιδιωτικους σας πρακτορες ! |
|
||||
|
||||
![]()
αξιζει ομως τον κοπο να κανεις κρατηση τοσους μηνες πριν??δεν ξερω,με αγχωνει λιγο σαν ιδεα,αν κι η αληθεια ειναι οτι οικονομικα συμφερει...
|
|