|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Η χρήση ιχνοστοιχείων (Trace Elements) ειναι ωφέλιμη (απαραίτητη) και για τις γαρίδες. Προσοχή μόνο στον χαλκό.. To CSM+B που χρησιμοποιώ εγώ, έχει 0.1 %. Το Power4 εχει 1.5%. Δεν το εχω δοκιμάσει..το φοβάμαι λιγο.. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 16-03-17 στις 11:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενα γρήγορο μαθημα , για εμας που έχουμε παρατήσει την ιδέα του (σοβαρά) φυτεμενου ενυδρείου σε συνδυασμό με τις αγαπημένες μας γαρίδες....
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 16-03-17 στις 11:56 |
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου εχω γραψει και πιο πανω ειναι φανταστικο,τελειο το ενυδρειο σου,απλα θελω να σε ρωτησω το εξης,τα φυτα τι ηλικια εχουν,ειναι απο την αρχικη φυτευση η τα ανανεωνης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πω ο'τι μπορώ να θυμηθώ..Έχω πίσω στο βάθος Valisneria Gigantea..αυτή είναι εκεί απο την πρώτη μέρα..Μόνο αυτές είχα - και ήξερα- στην αρχή. Κρατάω 2 ρίζες για ..συναισθηματικούς λόγους..
![]() Συμβολίζουν την ηλικία του ενυδρείου.. Από κει και πέρα..ακολούθησαν το Umbrosum (σε άλλο ενυδρείο τώρα αλλα σε άψογη κατάσταση). Το ίδιο φυτό κλαδεύεται και κονταίνει καθε εβδομάδα πολλά χρόνια τώρα..15 + θα έλεγα. Το είχα φέρει απο την Ολλανδία. Τι τρομερή εντύπωση μου είχε κάνει ένα μικρό pet shop με διάφορα φυτά που πρώτη φορά έβλεπα..Ήθελα να τα πάρω όλα μαζί μου.. ![]() Και η Heudeloti είναι πάρα πολύ παλιά..επίσης η Anubia nana...To Calamistratum 10-12 χρόνια τουλάχιστον..κ.ο.κ.. |
|
||||
|
||||
![]()
ο.κ. σε ευχαριστω!αρα λοιπον τα φυτα αντεχουν στα χρονια!βασικα αυτο ηθελα να μαθω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορω να φερω και την φωτογραφικη μου, δεν ειναι κανενα τρελο μοντελο , αλλα μια χαρα κανει την δουλεια της . |
|
|||
|
|||
![]()
o.k. Νίκο.. Την άλλη φορά θα συνεργαστούμε για μία πιο ...καλλιτεχνική ληψη!
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως να γινεται η γονημοποιηση σ αυτα αραγε? Μπορει νο προκυψουν σποροι?
Ομορφο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Ανθος που βγαινει εξω απ το νερο ε,αυτο δε το ξερα για το συγκεκριμενο φυτο
![]() ![]() καμια αλλη φωτο ολο το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη να κανονισουμε καφεδακι, να βγαλουμε και μια καλη φωτο το ενυδρειο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωση άμμου ή χαλικιού σε ενυδρείο 3 ετών | tzehos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-09-12 18:39 |
Βουλιμικός δίσκος 3 ετών | manolischania | Δίσκοι | 6 | 17-02-12 09:46 |
Παρουσίαση:Το ενυδρείο μου | SOCRATIS | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 0 | 14-07-10 12:49 |