|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
up down up down left right left right ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοατ δε βαζελιν απ εντ νταουν σλοουλυ
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Γαυρε , ευχαριστω για την περιγραφη...
Ηταν ακρως εκπαιδευτικη και κατατοπιστικη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασα το αυτοτοκολλητο.Αν και η εφαρμογη ηταν τελεια το αισθητικο αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε.
Πατωντας το καλα και τριβωντας το για να εφαρμοσει πανω στο γυαλι εκανε κατι σαν γραμμες που ηταν ορατες. Το γυρισα λοιπον στην κλασσικη και δοκιμασμενη συνταγη ...μαυρο χαρτονι. Δεν εβαλα βαζελινη...το κολλησα στις ακρες με κολλητικη ταινια και μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μολις εχθες περασα μαυρο φοντο στο ενυδρυο μου.Το οποιο το αγορασα απο ενα βιβλιοπολειο το οποιο το πουλουσε με το μετρο και ειχε βελουδινη αφη.Η αξια του 2 ευρο για 1,50 μετρο.Επειτα στην τοποθετηση το κολλησα με μαυρη φαρδια μονωτικη ταινια η οποια το κολλησε τελεια.Το αποτελεσμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ μόλις έβαλα μαυρο χαρτόνι!!! πριν είχα μία αφίσα με πέτρες και φυτά.
Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Δίνει άλλη προοπτικη και βάθος στο ενυδρείο. Κόστος 1 ευρώ
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|