|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα εύκολο είναι.
Μάζεψε την ποσότητα νερό από την ώσμωση αν έχεις ή βρύση αν δεν έχεις (κακώς) . Αστο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου , πρόσθεσε 35γρ αλάτι για κάθε λίτρο , μέτρα αλατότητα με το ρεφρακτρομετρο , Μετά αφαιρεις προσθετεις. Τα ψάρια δεν θα έχουν πρόβλημα.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και από εμένα φίλη(όνομα)?
καταρχήν εάν θελεις να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό στην αρχή ή να τον προμηθευτείς άμεσα έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις έναν ισορροπημένο ύφαλο! το κάθε πετ σοπ κάνει την δουλειά του όπως και κάθε μαγαζί αλώστε,όμως και εμείς σαν καταναλωτές κανουμε την δικιά μας! αντιστροφή όσμωση αυτόματη αναπλήρωση με δοχείο ελεγκτή θερμοκρασίας stc1000 όπου εκεί θα βάλεις τον θερμαντήρα σου και δυο ανεμiστηράκια για το καλοκαίρι σκιμμερ ρεφρακτομετρο τεστ salifert αμμωνίας νο2 νο3 για αρχή! καλή συνέχεια να έχεις και υπομονή! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή κ από μένα. Πρόσεξε 2-3 πραγματάκια που σου είπαν οι φίλοι από πάνω κ θα χαίρεσαι τον όμορφο ενυδρείο σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή!
Δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος αμμωνίας στην στείλει του νερού είναι δηλητήριο! |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν παιδιά καλησπέρα! μετά από μια αλλαγή νερού που έκανα κι αφού ρίχνω συχνά βακτήρια, έβαλα και σκιμμερ σύμφωνα με τις οδηγίες σας και το ενυδρειακι μου είναι τέλειο! μηδενικά τεστ, οι βραχοι μου εχουν αλλάξει χρώμα, τα ψάρια μου δραστήρια, τρώνε κανονικά,θερμοκρασία σταθερή, το νερο διαυγες μετα τη τοποθετηση του skimmer ειδικα, οι γαρίδες μου μόνο λίγο μαλωνουν. Αυτό που συνέβη και ανησύχησα νομίζω ότι έχω και μια 3η γαριδα ξαφνικά μέσα στο ενυδρειο...λέτε να γέννησε η debelius ή μήπως άλλαξε σώμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον σώμα άλλαξε!
Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τιμές από τα τεστ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ο Θαλασσινό Ενυδρείο | Maria1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 08-02-13 20:25 |
Νέο Χτιστό Θαλασσινό Ενυδρείο | nautilus | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-12-05 14:27 |
Αρχάρια στο θαλασσινό ενυδρείο | Katia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-09-05 08:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |