|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένω τόση ώρα να το πει και κανένας άλλος γιατί εγώ μπάφιασα να το λέω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τη 1η στιγμή το εχω πει Λαμπρο
|
|||
|
|||
![]()
Οι πέτρες έχουν βγει εδώ και καιρό. Ρε παιδια ποια άμμος; Εδώ και χωρίς άμμο το νερό πάλι σκληραίνει να πούμε. Μόνο στο σφραγισμένο μπουκάλι έμεινε χαμηλά το πεχα. Το ενυδρείο μου δεν είναι σφραγισμένο άρα και με νερο με χαμηλό να το γεμίσω, σύντομα θα ανέβει πάλι. Είναι θέμα πολύ σκληρού νερού. KH7 και GH10 έχω Τάκη και στο νερο στο βαρέλι και στο ενυδρείο. Μόνο το πεχα αλλάζει. Δεν ξανασχολομαι. Να πάω να αγοράσω καινούρια άμμο, να ξεστήσιμο το ενυδρείο για να την αλλάξω, να φάω μια μέρα κούρασης και στο τέλος να ξαναδώ ανεβασμένο πεχα;;;; Ο Λάμπρος θα φάει πρώτος τη σφαίρα, να το ξέρετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο με ΚΗ 7 και GH 10 είναι λογικές οι τιμές του PH να είναι πάνω από 7
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια κι εγω εδω στη Λαμια το νερο της βρυσης εχει kh 8, gh 11 kai ph 8
Mε οσμωση ομως κι αλλαγη 50/50 εχω σταθερα στο ενυδρειο kh 4 gh 6, ph 6.5 (το ph επεσε πιο μετα..) Πανο περιπου το ιδιο νερο βρυσης εχουμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν έχουμε....εμείς εδώ έχουμε PH8,2 GH20 και ΚΗ14. Τις τιμές που αναφέρω τις έχω στο ενυδρείο τώρα, μετά από ένα χρόνο τύρφη. Πιο σκληρός από μένα δεν είσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |