|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν υποθεσουμε μια συνθεση με 3 γκαπυ και λιγες γαριδες amano.... Πως ακουγεται; Παντως απο φαι συνεχιζω κανονικα και πλέον αλλαζω και καθε τρεις μερες 30% νερο. Βλεπω πως πεφτει αρκετά η ροη στις 3 μερες και το βαμβακι επανω ειναι καφε. Φυσικα το αλλαζω. Να πω πως εχω εντοπισει 5 σαλιγκαρια εως τωρα αλλα μικρα ακομα για να δω τι ειναι. Ο συγχομπιστας που μου εδωσε φυτα μου ειπε πως πιθανον ειναι helena...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκε το παραπανω φιλτρο για περισσοτερο βιολογικο υλικο (εννοειται μαζι και το μπολι). Αυτο τον αερα να τον συνδεσω; θα δωσει τιποτα παραπανω; Παντως η ροη ειναι χίλιες φορες περισσοτερη τωρα. Αφου το εχω στην μικροτερη σκαλα και ειναι σαν να φυσανε 8 μποφωρ! Να βαλω spraybar καλυτερα; Απο μετρησεις παω καλα. Ολα μηδεν και νιτρικα 5 μετα απο 50% αλλαγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις την έξοδο ψηλά και υπάρχει ανατάραξη δεν χρειάζεται να βάλεις και τον αέρα.
Και το spray bar καλό είναι, και ίσως να είναι καλύτερο γιατί ενώ θα έχεις τέρμα ανοιχτή την αντλία δεν θα στο κάνει πλυντήριο. Τα λίτρα σου δεν κάνουν για guppies , και αν γεννήσουν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο για μονομάχο θα πρότεινα, έναν αρσενικό
|
|||
|
|||
![]()
Καλως. Ξεκιναω spraybar diy. Παντως για τα γκαπυ, υπαρχει ηδη στα σχεδια μεγαλύτερο ενυδρείο οποτε και γεννες να ειχα προλαβαινα. Περιπου το πασχα θα ειναι έτοιμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολοκληρωθηκε το spraybar. Μια απορια. Το εφτιαξα με αλφαδολαστιχο το οποιο μου μυρισε λιγακι. Λογικο θα μου πεις αφου ειναι απο πετρελαιοειδη. Θα υπαρχει προβλημα στο μελλον; Υπαρχει περιπτωση να βγαλει τιποτα στο νερο με τον καιρο;
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ειναι κομπλε το αλφαδολαστιχο.
|
|||
|
|||
![]()
Ok.tnx...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
Low-tech φυτεμένο | xrusec13 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 15-11-11 13:00 |
Hi-tech sump | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 02-01-10 18:52 |
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. low tech | chemical mac | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 21-12-09 01:08 |
low tech - low maint | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 17-12-08 14:04 |