|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο ενυδρειο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ! 'Οσο για την διάρκεια λειτουργίας..εδώ πια κάνουμε τέστ αντοχής της σιλικόνης..χαχα..για να δούμε πόσο θα πάει ακόμη! Κι'εγώ περίεργος και ...ανήσυχος ειμαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο, δείχνει ότι έχεις μεράκι, αγάπη και εμπειρία σε αυτό που κάνεις! αλήθεια, υπάρχει μακροβιότερο ενυδρείο από κάποιο άλλο μέλος εδώ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Γαννη υπεροχο το ενυδρειο σου ποσο μαλλον τα πολλα χρονια που το κρατας φυτεμενο,ευγε διαχρονικος μποστανας
![]() Μου καναν επισης εντυπωση μερικα ασυνηθιστα φυτα που χεις στη "συλλογη" σου οπως το ERIOCAULON CINEREUM που προσωπικα δε το χω ξαναδει ![]() Διαχυση co2 πως κανεις;δε φαινεται πουθενα φυσαλλιδα-εκτος του pearling ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να΄σαι καλα! To Eriocaulon είναι Mang-Yang και οχι Cinereum. Απλά τα φυλλαράκια του ειναι πιο στρογγυλεμένα και ..τσιμπαει στις ακρες του. Κανονικός πράσινος ..αχινός.
Είναι κάτι χρόνια που μου το έστειλε (πούλησε) χομπύστας από το Hong-Kong. Μαζί είχα παρει και ένα Er. Amanoanum αλλά αυτό δεν τα κατάφερε.. Η διάχυση γίνεται κάπου στο πίσω μέρος..με μια κεραμική πέτρα. Ούτε που ξέρω που βρίσκεται τώρα..θα την εχουν τυλίξει οι ρίζες της Heudeloti. Εγώ μόνο βλέπω το bubble counter που είναι εκτός ενυδρείου, και μετράω το PH που και που.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ρε παιδιά..υπάρχει πιο παλιό?? Για να δούμε.. ![]() ------------------------- Γειά σου συνονόματε! Κάλιο αργά παρά ποτέ.. ¶σε που έλεγα να το πάω στα ..25 πριν το παρουσιάσω..αλλά μετά σκέφτηκα τις σιλικόνες.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis : 14-03-17 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
20 χρόνια περιμέναμε να το δούμε το ενυδρείο
![]() Πολύ όμορφο... τα φυτά, οι γαρίδες και φυσικά το video. Συγχαρητήρια Γιάννη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μ πολλα μπραβο ειναι πανέμορφο.... Αν θελεις παντως να το κανεις αιώνιο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κολλήσεις εξωτερικές γωνιές σε όλα τα μηκη του ενυδρείου... Να τα εκατοστήσεις λοιπον!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τις έχει ήδη τις εξωτερικές γωνίες...μάλλον εκεί οφείλεται η ..μακροβιότητά του λοιπόν..
¶ντε να είμαστε όλοι καλά να το ..ξαναπαρουσιάσω σε ..μερικά χρόνια ![]() ![]() Σ'ευχαριστώ πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
Εκπληκτικο είναι Γιαννη...όπως ο,τι άλλο έχεις κανει αλλωστε! Ο πράσινος αχινος σου και η φουρκατα φοβερα!
Κανονισε να περασουν αλλα 20 χρονια μεχρι να ξαναπαρουσιάσεις ενυδρειο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ Γιαννάκη ..πολυεργαλείο!
Παράθεση:
Εσύ που εχεις ..τεράστια μνήμη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη το βιντεο το αδικεί...
![]() Ειναι απο τα αγαπημενα μου ενυδρεία σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 16-03-17 στις 20:06 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωση άμμου ή χαλικιού σε ενυδρείο 3 ετών | tzehos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-09-12 18:39 |
Βουλιμικός δίσκος 3 ετών | manolischania | Δίσκοι | 6 | 17-02-12 09:46 |
Παρουσίαση:Το ενυδρείο μου | SOCRATIS | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 0 | 14-07-10 12:49 |