|
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο κανεις καποια επεξεργασία στο νερο ..η απλο νερο δικτύου?και τη μεγεθος εχουν οι γονεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
νερό Αθήνας και το περνάω από ένα οικιακό φίλτρο,έχω PH 7,2 τα ψαρακια τα είχα πάρει πριν περίπου 1 χρόνο και ήταν αρκετά μικρά,έχω 3,τα 2 πρέπει να είναι θηλυκά και είναι περίπου 10 πόντους
------------------------- θερμοκρασία έχω 25 μήπως είναι καλύτερα να την αυξήσω λίγο;;; 27-28; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 13-03-17 στις 11:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλώνει ή παρέα,και έχει ακόμα αυγα που φυλάει
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είναι άφησε τις συνθήκες. Το φαί καλύτερα να το ρίχνεις πάνω σε κάποιο ξύλο παρά στον πυθμένα, το ίδιο και τα αγγούρια. Βάλε κλαδί να φτάνει μέχρι την επιφάνεια και τάιζε πάνω του
|
||||
|
||||
![]()
το έβαλα έτσι και εριξα και πανω στο αγγούρι τριμμένα φυλλαράκια σπιρουλίνα
|
|
||||
|
||||
![]()
αρχίζω και βλέπω πεθαμένα,(2-3),ενώ έχω βάλει το αγγούρι κοντά στην επιφάνεια κανένα δεν έχει πάει πάνω του για να φάει,μπορώ να κάνω κάτι άλλο;;;
------------------------- τα αυγά έσκασαν όλα να το βγάλω το μεγάλο ή να το αφήσω μέσα και αυτό;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 15-03-17 στις 08:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλτον καλύτερα, η δουλειά του τελείωσε.
¶λλα νεκρά μικρά είχες? Πρόσεχε τις παραμέτρους γιατί είναι μικρό το ενυδρειάκι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sturisoma Aureum... | Kotsos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 23-03-09 19:08 |
εχει κανεις Sturisoma?????? | mixalis24 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 02-02-09 02:01 |
Sturisoma Sp. | nkarvounis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-04 17:46 |