|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. το "duke" στο nick σου σημαίνει οτι έχεις duke-ktm? είσαι μέλος του dukeclub.gr ? |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειχα γραψει και πριν θα βαλω καποιες φωτο απο την καινουρια διακοσμιση και θέλω γνωμες!
![]() υπαρχουν ελειψεις αλλα σιγα σιγα!αυριο παω να πάρω καμια ριζα για να την βάλω εκει που υπαρχει το κενο!θα βάλω μαυρο backround μαλλον μαυρο! STR_thess πολυ καλο το ενυδρειο σου!θα παρω καμμια ιδεα!ναι ειμαι στο dukeclub δεν εχω ακομα duke σκεφτομαι να αγοράσω και ειμαι αναμεσα σε duke η R6 ανωμαλο ετσι? ![]() ![]()
__________________
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τώρα πρόσεξα οτι έχεις πολλά silver sharks, γίνονται μεγάλα ξέρεις και δεν τους φτάνουν τα λίτρα αυτά. επίσης τα guppies είναι ζωοτόκα και δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ωοτόκα που έχεις, ειδικά στις τιμές σκληρότητας και ph [out of post] εγώ είμαι μέλος στο dukeclub αλλά μετά τον ιό που το ρίμαξε δεν μπαίνω και τόσο πια. περιμένω να το διορθώσουν. εγώ έχω ενα lc4 '04 πορτοκαλί. μικρός που είναι ο κόσμος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 16-02-06 στις 20:53 |
#4
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρβ ορι μεγαλονουν και δεν κανουν για αυτα τα λιτρα αλλα μεχρι να μεγαλοσουν θα τους εχω νεω σπιτι!
![]() τα γκαπακια θέλω να τα δωσω! ![]() οταν θα βάλω τις κιχλιδες μου!ειδα τις μετατρωπες που εκανες και μου αρεσαι το αποτελεσμα!συναιχεισε! ![]() *εγω μπαινω νομιζω πως ολα ειναι οκ στο σιτε,μαλλον το λυσανε το προβλημα!οντως μικρος που ειναι ο κοσμος!κατσε μπορει να βρουμε και κανα αλλο μελος εδω ![]() ![]() ![]() οχι αιωροπτερισμό δεν κανω ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Προσθεσα μια ρίζα και μπορω να πω ομορφινε πολυ καμια σχεση με το αρχικο!
το απογευματακι θα εχετε φωτο να μου πειτε την γνωμη σας! ![]()
__________________
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φίλοι μου το ενυδρείο μου "παιζει" σχεδών ενα χρόνο μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα εμαθα πολλα αλλα δεν ειναι αρκετα για να θεωρούμαι εμπιρος aquaristas!Στο ενυδρείο μου εκανα καποιες συμαντικες αλλαγές οπως το φίλτρο!Σας παραθέτω τα χαρακτηριστηκα με το νεο set up και καποιες καινουριες φώτο!να επισημανω οτι την διακοσμηση την δεν την εχς τελιώσει διοτι δεν εχω ιδιεταιρη εμνευση πως να το τελειωσω, ψασνω στο internet να παρω καποιες ιδεες!
Φιλτράρισμα: Εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2213 Yληκά: Ζeolite,Denilite, Μπλε σφουγγάρι, υαλοβάμβακας. Αλλαγές νερού: Κάθε εβδομάδα 30% Υπόστρωμα: Χαλαζιακό χαλίκι. Φωτισμός: 1 λάμπά φθορίου των 25 Watt Grolux Sylvania 1 λάμπά φθορίου των 25 Watt CoolWhite Sylvania 1 ανακλαστήρας,ψηφιακός χρονοδιακόπτης φώτων 10 ώρες ημερησίως Θερμοστάτης: Hydor Protherm 100W Θερμοκρασία 24-26 βαθμούς(χειμώνα) - 26-29(καλοκαιρί) Διακόσμηση: Πέτρα, Ξύλινη ρίζα, Κοχίλια, φυτά Πρόβλεψη: χρονοπρογραμματισμός φώτων, βέλονα γήωσης, Θερμόμετρο αναλογικό και ψηφιακό, Αυτοματη ψηφιακη ταϊστρα. Βάση επίπλου & καπάκι οι φωτογραφιες δεν ειναι σε καλη ποιοτητα ειναι απο κινητο!
__________________
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AlexDuke : 12-09-06 στις 22:17 |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν ειμαι απο τους πλεον εμπειρους θα πω μερικα πραγματα που κανουν μπαμ,λαθος επιλογη ψαριων,τα silver shark γινονται πολυ μεγαλα για τα λιτρα σου,διαλεξε ψαρια απο μια ηπειρο,τα κοχυλια θα σου ανεβασουν την σκληροτητα και για τα ψαρια που βλεπω να βαζεις δεν ειναι επιθυμητο,ανθρακα στο φιλτρο δεν χρειαζεσε και για τον ζεολιθο εχω καποιες αμφιβολιες ας απαντησουν οι εμπειροτεροι,για αρχη κατασταλαξε τι ψαρια θελεις και κατοπιν στησε το ενυδρειο σου,επισης βαλε ενα μαυρο χαρτονι στην πλατη.
__________________
live the moment |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Αδέλφια Χρόνια Πολλά, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας, | wodan | Malawi | 10 | 05-05-05 23:45 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |