|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το αφήσεις χωρίς αμμωνία, ούτε στιγμή
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν περάσει άλλες 15 μέρες και η κατάσταση παραμένει απελπιστικά σταθερή. Να θυμίσω εδώ ότι το στρώσιμο γίνεται σε πλαστικό δοχείο 15 λίτρων και το φίλτρο είναι εσωτερικό fluval nano με ελαφρόπετρα και σφουγγάρι.
Αμμωνία 0, νιτρώδη γύρω στο 1 και νιτρικά πάνω από 80. Δοκίμασα και έκανα μια μικρή αλλαγή 3 λίτρα αλλά δεν υπήρξε καμιά σοβαρή αλλαγή. Αμμωνία βάζω μέρα παρά μέρα μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού. Μήπως να κάνω μια μεγάλη αλλαγή 80% και άνω ή θα είναι δώρον άδωρον? Πάντως στην κατάσταση αυτή ως προς τα αποτελέσματα των τεστ είμαι εδώ και καμιά 25αριά μέρες... |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια πολύ καλή αλλαγή, ακόμα και 80%-90%, και βάλε αμέσως πηγή αμμωνίας πάλι Βασίλη
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε κύριε Τάκη.
Να το αφήσω ένα 24ωρο πριν ξαναμετρήσω; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, για να προλάβει να δημιουργηθεί αμμωνία
|
||||
|
||||
![]()
Κανε αλλαγη και βαλε λιγοτερη τροφη.
Ειναι πολυ, ενα γεματο κουταλακι για 15 λιτρα με μικρο φιλτρακι. Ποτε δεν θα ταιζες τοση τροφη σε τοσο μικρο ενυδρειο με τοσο μικρο φιλτρο.
|
|||
|
|||
![]()
Χμ...noted. Θα γίνει αφαιρετική.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ SOS | Lefteris Novas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 06-01-17 00:12 |
στρωσιμο ενυδρειου | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-10-12 23:08 |
Στρωσιμο ενυδρειου | oldschool12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-11 13:19 |
Στρωσιμο ενυδρειου | ΝΙΚΟΣ 13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-11 12:39 |
Στρωσιμο ενυδρειου | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 23-05-09 18:47 |