|
|
|||
|
|||
![]()
σ'ευχαριστώ Θέμη.
όπως βλέπεις τα φυτά σου είναι μέσα ![]() μόλις βουλιάξει το ξύλο θα βάλω κ την Fissidens. το ύψος είναι 30εκ κ η στάθμη στα 28εκ προς το παρόν. μπήκαν ήδη οι καινούριες red cherry κ σε λίγες μέρες θα προσθέσω κ τις "παλιές" από το 60λιτρο για να μπερδέψω λίγο τα αίματα. σύνολο 18 γαριδούλες. η λάμπα είναι 920lumens στα 6500Κ κ έχω μια ακόμη ίδια στην αναμονή. το φως του δωματίου είναι αναμμένο μέχρι τις 10-11 το βράδυ σίγουρα. επηρεάζει αυτό καθόλου ? Παράθεση:
αυτή τη στιγμή έχω την fissidens κ την riccia σε ξεχωριστά διχτάκια κ επιπλέουν στην επιφάνεια. να την αφήσω εκεί μέσα την riccia μέχρι να "δέσει" ? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή τη στιγμή έχω την fissidens κ την riccia σε ξεχωριστά διχτάκια κ επιπλέουν στην επιφάνεια.
να την αφήσω εκεί μέσα την riccia μέχρι να "δέσει" ?[/QUOTE] Αν την εχεις πιασμενη σε διχτακι οκ.Να ξερεις παντως οτι αν φευγουν τριχες απο riccia fluitans ειναι πολυ πιθανο να σου ¨λερωνει¨ οποια μοςς εχεις μεσα.Κολαει επανω τους .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν την εχεις πιασμενη σε διχτακι οκ.Να ξερεις παντως οτι αν φευγουν τριχες απο riccia fluitans ειναι πολυ πιθανο να σου ¨λερωνει¨ οποια μοςς εχεις μεσα.Κολαει επανω τους .[/QUOTE] Κατσε γιατι αυτο ενδιαφερει κι εμενα..ποιες τριχες εννοεις;εγω εχω πιασμενη την riccia σε πετρες λαβας με δυχτακι+μπετονια.παραυτα φευγουν κομματια στην επιφανεια που τα μαζευω με την αποχη καθημερινα.. Βλεπω λιγο λερωμενες τις αλλες moss κατι σαν χνουδακι πανω,αυτο εννοεις;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλεπω λιγο λερωμενες τις αλλες moss κατι σαν χνουδακι πανω,αυτο εννοεις;[/QUOTE] Θεμη αυτα τα κομματια που λες αν κατσουν επανω σε μοσσ αναπτυσσονται κανονικα.Απο 2 κομματια τετοια που βρηκα στο ενυδρειο μου εχω ολοκληρη μπαλα απο riccia fluitans.
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα Δημητρη,ευχαριστω!
Παντως η ατιμη εχει ενα πρασινο υπεροχο και μολις ξεκινησει κ το pearling με τις φυσαλλιδες να καθονται πανω ειναι ολα τα λεφτα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
για πόσο καιρό πρέπει να μείνει μέσα στο διχτάκι δλδ ?
μέχρι να γίνει μπάλα ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καποια στιγμη θα βαρυνει και θα φυγει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος σε 40λιτρο | rastafarian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-11 13:37 |
guppies σε 40λιτρο | platy | Ζωοτόκα | 23 | 28-12-09 11:49 |
Σκαλαρι με τι??? και τιγρακια σε 40λιτρο?? | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-03-07 22:22 |