|
|
|||
|
|||
![]()
Θα κανω ενα σχεδιο για το πως σκεφτηκα να γινει το σαμπ μετα και απο συμβουλες του sump master Voa.
Η βαση ειναι απο κοιλοδοκο τετραγωνης διατομης 3.8 εκατοστων . Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι απίστευτο πόση λάσπη μαζεύουν τα ενυδρεία με τον καιρό , παρτο σιγά σιγά τώρα να τα κάνουμε σωστά , αν θες βάλε μερικές φωτογραφίες απο το βράχο που έχεις , τώρα που τον διατηρεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Το βράχο τον έχω αφήσει στο σπίτι να στεγνώνει
![]() Aύριο παω να διαλέξω καινουργιο νεκρό βράχο και αραγωνίτη απο κατάστημα. Γενικα έχω κάνει κάποιες εργασίες. Εφτιαξα την βάση απο κοιλοδοκο να ειναι λειτουργικη και την έβαψα έκανα νέα σανίδα θαλάσσης που θα μπει ανάμεσα στη βάση και στο ενυδρείο και το ίδιο και στο ντουλάπι του σαμπ. ![]() Και σημερα εβγαλα ολα τα διαμερίσματα απο το σαμπ τα εξυσα τα γυαλισα και αυριο θα τα κολήσω όπως στη φώτο ![]() Ίσως μόνο αλλάξω το τελευταίο διαμέρισμα της επιστροφής και απο 10 ποντους το κανω 12-14. Νομίζω πως απο βδομάδα θα ξεκινήσω να φτιαχνω το aquascape και σιγα σιγα να γεμιζω. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα πρωτηνα πισω απο το πρωτο διαχοριστικο (απο αριστερα στα δεξια) να βαλεις αλλο ενα που να ακουμπαει στον πατο και να ειναι κοντιτερο απο το επομενο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Νικόλα πολύ σοβαρή κανεις,παμε γερά και δυνατά!
Μια χαρά το σχέδιο του σαμπ μιας και θα "παίξεις" με ριακτορες,απλό ευρύχωρο και αν μπορέσεις να μεγαλώσεις το διαμέρισμα της αντλίας επι. θα είμαστε σούπερ! Αναμένουμε συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ , μία χαρά . Για εμένα θα ήταν καλύτερα να βρεις κάποιο ποσό ζωντανού κουραρισμενου βράχου που θα είναι φρέσκος , έτσι θα γλυτωσεις κάνα δίμηνο αναμονής , απλά έλεγξε τον μην έχει τίποτα απταισιες.
Αραγωνιτη θα βάλεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου απο το 0 | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-09-12 10:23 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Θαλασσινού... (Mεσογειακού) | Kotsos | Μεσογειακό | 54 | 12-07-08 12:00 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |