|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβα!το κανονικο εχω και το εχω βαλει μεσα στη λιμνουλα διπλα στο ποταμι,αρα στασιμο,τα βουρλα που ειναι και αυτα μεσα δεν μασανε,πανε σφαιρα.να βγαλω τη γλαστρα ολη εξω απ το νερο και να την ποτιζω ή να αφησω κανα ποντο μεσα στο νερο ισα να βρεχετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν αντέχει το μπαμπου στο νερό,
ίσως καλύτερα να την ποτίζεις
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι θα γινει θα τα βγαλω και θα ποτιζω.
Τις ιριδες τις ειχες παρει σε κρεμυδια απο φυτωριο? |
|
||||
|
||||
![]()
ένα φίλος μου τις έδωσε έτοιμες, όπως τα βουρλα αλλά και τα νουφαρα
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστω Τακη θα ρωτησω σε φυτωριο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή εβδομάδα
![]() Καλό μήνα ![]() και καλή πρωτομαγιά ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο νοικοκυρόπαιδο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλείσιμο τρύπας σε γλάστρα | aquaristas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 04-06-15 19:40 |
Μια υγρή «γλάστρα» | vipera | Αρχάριοι γλυκού νερού | 61 | 10-06-12 11:12 |
Υδροχαρή φυτά της Κύπρου | in the pond | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 15-05-11 20:41 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Υδροχλωρικό οξύ (?) | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-04-04 10:13 |