|
|
||||
|
||||
![]()
Οι θερμαντηρες δεν πρέπει να μένουν εκτός νερού τουλάχιστον μέχρι ενα σημείο. Δες στους θερμαντηρες αν υπάρχει τέτοιο σημείο αλλιώς βουτά τους μέσα στο νερό.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια νεα μετρηση πριν λιγο.NH3/NH4=0 NO2=0 NO3=20.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είσαι κομπλέ!
|
|
|||
|
|||
![]()
για σου φιλε γιωργο.ετσι πηστευω κ εγω εστρωσε.να ρωτησω κατι στα τεστ CH κ KH καθε σταγωνα που ρηχνουμε το κουναμε λιγο κ βλεπουμε το χρωμα ε?κ οταν αλλαξει εντελος το χρωμα μετραμε σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
GH και KH,ρίχνεις μία κουνάς.....επόμενη και πάει λέγοντας.Μόλις αλλάξει στο χρώμα που σου λένε η οδηγίες σταματάς,όσες σταγόνες έβαλες αυτή είναι και η τιμή!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια..το φιλτρο εστρωσε επομενο βημα μια μεγαλη αλλαγη της ταξοις του 90 με 100%.δεν εχω παρει ακομα αυτα που χριαζομαι για τις αλλαγες αντλια θαρμαντηρα βαρελακι κ.τ.λ.θα τα παρω σε λιγες μερες.κ απο την στηγμη που δεν εχω ακομα ψαρια μεσα κ δεν ηπαρχει φοβος να στρεσαρηστουν αυτη την αλλαγη μπρω να ρην κανω αλλιος.δηλαδη να το γεμησω νερο με την μανικα να ρηξω αντηχλωριο να αφησω να παρει την καταληλη θερμοκρασια κ μετα να βαλω τα ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία του νερού της αλλαγής θα έχεις απώλειες στη βιολογία.
Αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αφού αφαιρέσεις το νερό, κατέβασε χαμηλά οριζόντια τον θερμαντήρα, άνοιξε τον και πρόσθεσε νερό με τη σωλήνα πολύ αργά για να προλαβαίνει να το ζεσταίνει. Πάρε υπόψη σου ότι μέχρι να έρθει η στιγμή να βάλεις ψάρια πρέπει να συνεχίσεις να "ταΐζεις" τη βιολογία (βάζοντας τροφή όπως και πριν). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |