|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μου ακουγονται τα λουμεν...μηπως εννοουσε τα κελβιν? αρα λευκες... 6500 λευκο 4000-5000 φυσικο λευκο 2700-3400 κιτρινο (κελβιν)
Αυτο με τον φωτισμο πρεπει να το δεις αναλογα με τα φυτα που θελεις να βαλεις μεσα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως το καπακι μπορει να ξεκινησει στην κατασκευη του και οι λαμπες μπαινουν εν καιρο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δει ο κ.τακης και θα μας πει..
![]() ναι σιγουρα...απλα αυτο που ηθελα να πω...ειναι να κανεις τις βασεις απο τωρα για τυχον αναβαθμιση φωτισμου μετα,αν και εφοσον θελησεις κατι πιο δυσκολο σε φυτα...
|
|||
|
|||
![]()
Το καπακι με 30εκ πλατος, αν αφαιρεσουμε 10εκ για τις τρυπες για τα ανεμιστηρακια και ενα κενο 4-5εκ για να μπορεσει να βιδωθει το πλεξι, αρα χωρο για τις λαμπες εχω 15εκ πλατος και 60-70εκ μηκος
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Kelvin μιλάγαμε Μπάμπη,
από 5000-6500 είναι το ψυχρό λευκό, προς τα κάτω κιτρινίζει, προς τα πάνω μπλεδίζει. Το μπλε σκέτο προσωπικά δεν μου αρέσει, έχω παρατηρήσει πως ο συνδυασμός μπλε-κόκκινου, ροζίζει ελαφρά , αλλά σπάει την ασπρίλα-γαλατιλα του ψυχρού λευκού, και δεν φαίνεται καθόλου, αλλά και τα φυτά πάνε καλά. Ο STC κοντρολερ θεωρώ πως είναι από τις πιο απαραίτητες συσκευές και απο τις πιο φτηνές, ποιο φτηνός από θερμαντήρα , πιο φτηνός από αντλία. Αξίζει τα λεφτά του και θα ησυχάσεις
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι εχω χωρο για 3 λαμπες και οτι θα μου αρεσε να κανω και ανατολη - δυση τι προτεινεις για τις λαμπες. Ολες λευκες ή κατι αλλο? Χρονοσιακοπτες εχω ηδη 2 οποτε απο εκει ειμαι οκ |
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχρό λευκό τότε, μόνο.
Αντι για λάμπες Led , δες μήπως μπορείς να φτιάξεις φωτιστικό με αλουμινογωνιές και λεντοταινίες, για να βάλεις και μπλε με κόκκινες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καπακι ενυδρειου | puntakias22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-11-13 12:43 |
καπακι ενυδρειου | silia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-09-11 19:39 |
Καπακι ενυδρειου. | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 15 | 03-02-10 23:14 |
καπακι ενυδρειου | ducatisti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-01-10 10:47 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |