|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γειά σας θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου στοιχίζει ένα ενυδρειο 350-400λτ
απο μαγαζί. Επίσης πόσο θα στοιχίσουν τα υλικά αν αποφασήσω να το φτιάξω μόνος μου και θα ήθελα την γνώμη σας για κάποια ενυδρεία που είδα σε αμερικάνικα site απο κόντρα πλακέ και γυαλί στην μπροστινή όψη. είναι ανθεκτικά στον χρόνο; |
|
|||
|
|||
![]()
οι τιμεσ φιλε μου που ξερω εγω κυμαινονται απο 700-εωσ 900(χωρισ βαση)..δυστυχωσ τα τοσο μεγαλα ενυδρεια πωλουνται πανακριβα οπωσ βλεπεισ.εαν εχεισ την οικονομικη δυνατοτητα το παιρνεισ,αλλιωσ μπορεισ να σκεφτεισ και για diy κατασκευη.κατσε σκεψου το κοστοσ ολησ τησ κατασκευησ και οχι μονο του ενυδρειου(σαν γυαλα),ψαχτο και μετα αποφασιζεισ.
φιλικα πετροσ
|
|||
|
|||
![]()
ποσταρουμε αλλα δεν ριχνουμε μια ματια λιγο πιο κατω
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9531 |
|
||||
|
||||
![]()
Νορμαλ ενα ενυδρειο με εσωτερικο φιλτρο κανει απο 1¤-2¤ το λιτρο..... Οποτε υπολογισε 350-700¤. Η διακυμανση εχει να κανει με τη μαρκα του ενυδρειου και το μαγαζι που θα το παρεις.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |
Προυπολογισμός ενυδρείου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 20:58 |