|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία άπλα έχουν τα σιμιλάκια σου
![]() Οι πέτρες λίγο περίεργα τοποθετημένες. Τις βιόμπαλες γιατί τις έχεις μέσα? Βάλε ένα μαύρο φόντο. Νιτρικά 0 ?! αλλαγή νερού κάθε 15 μέρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι βιομπάλες είχαν ξεμείνει και δεν τις έβγαλα!!
Όσον αφορά στις πέτρες: τι συνέβη. Έκανα την χαζομάρα από την αρχή και δεν τις κόλησα με σιλικόνη, με αποτέλεσμα μετά από τόσο σκάψιμο να κουνηθούν. Πάλι καλά που δεν έπεσαν. Το έχω υπόψιν μου να τις κολήσω. Όλη μέρα σκάβουν είναι φοβερό. Έχουν φτιάξει φωλιές με τα κοχύλια. Τα έχουν συγκεντρώσει στο κέντρο και γύρω γύρω βουνά. Φοβερή συμπεριφορά!!! Τα νιτρικά είναι μη μετρήσιμα: μέχρι 0.5 το πολύ. Αλλαγή κάθε 15 ημέρες. Απλά έχω πρόβλημα. Έχει λίγη καφέ άλγη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!! ------------------------- Κατα λάθος έβαλα φωτό και από το άλλο ενυδρείο ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsodkostas : 05-10-16 στις 12:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτισμός 7-8 ώρες είναι αρκετός. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται με υγρά τεστ. Έχει πάνω από δύο χρόνια που τρέχει. Απλά με τα similis τρέχει 2 μήνες μόνο.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα αρσενικά. Τα πήρα μικρά και δεν μπορώ να διακρίνω. Τα πτερύγια πάντως έχουν μαύρες άκρες και κίτρινες αποληξεις. Αν μπορέσω να πάρω κάποιες πιο καθαρές θα τις ανεβάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα similis έχουν κάνει θραύση. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα από που τα πήρα...
![]() Είναι φοβερά. Είχε πέσει μια τρίχα από τα μαλλιά της γυναίκας μου και παλευαν μια ολόκληρη μέρα να την μεταφέρουν σε μια γωνία. Το φοβερό ποιο είναι : μόλις την βάλανε στην άκρη την σκεπασανε με χώμα. Είναι πραγματική αποθέωση Κλεοβουλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση : julidochromis δεν μπορώ να βρω. Έχει κανείς υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω?
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθαν και τα Τζούλι 3 μικρά. Έγινε η προσαρμογή. Μπήκαν στο ενυδρείο και πάνω που είπα όλα καλά τα similis τα άρχισαν στο κυνήγι. Αν και είναι λίγο μεγαλύτερα τα Τζούλι τα similis δεν μασανε καθόλου.
Ελπίζω Κλεο να στρώσει μέχρι αύριο η κατάσταση. Εκεί που είναι το βραχοσυμπλεγμα εγκαταβιωνε ένα similis ξεχασμένο. Μόλις πήγε το Τζούλι εκεί το έβαλε στο κυνήγι. Υπάρχει περίπτωση να φύγει το similis από εκεί ενώ είχε ήδη οριοθετησει την περιοχή του??
|
||||
|
||||
![]()
Άφησες τα φώτα σβηστά όταν τα έβαλες? πείραξες λίγο τη διακόσμηση?
(υπάρχουν κάποια tips όταν βάζουμε νέα ψάρια σ' ένα ενυδρείο....δεν θυμάμαι αν τα έχω κάπου συγκεντρωμένα ![]() Μην ανάβεις φώτα καμιά μέρα και παρακολούθησε τα. Ποιά τζούλι πήρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω τα tips Βρε Κλεο. Ασχολούμαι με το χόμπι τα τελευταία 20 χρόνια. Αλλά οι κιχλιδες της Ταγκανίκα είναι τελικά ζορικες. Κλειστά φώτα εννοείται. Είχα αλλάξει την διαρρύθμιση τοποθετώντας 2 βραχοσυμπλεγματα στις δύο άκρες τα οποία ήδη είχαν οριοθετηθει από τα ατακτα similis και στη μέση κοχυλια στα οποία πολύ σπάνια μπαίνουν πλέον. Τι να πω? Πήρα τα transcriptus.
|
||||
|
||||
![]()
Όλες οι κιχλίδες είναι ζόρικες και γι αυτό μ' αρέσουν
![]() Πιστεύω πάντως ότι θα βρουν τις άκρες τους σύντομα. Βάλε μια φωτο να δω πως είναι το ενυδρείο τώρα (εδώ όχι στο μπούκετ). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μίνι Ταγκανίκα ΙΙ | lion | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 30-03-13 23:26 |
Το 120ρι ταγκανίκα μου... | QS-Plan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 02-03-11 14:56 |
200 λίτρα για Ταγκανίκα | Dionysis | Tanganyika | 8 | 06-09-10 18:12 |
Αρτέμια σε Ταγκανίκα | frits | Tanganyika | 14 | 02-06-10 16:36 |
Συνδυασμός για Ταγκανίκα | Filotas | Tanganyika | 4 | 14-10-08 07:39 |