|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε στα χέρια μου,εχτές ως το δώρο του φλουριου....και σκέφτηκα να γράψω μερικά πραγματα απο τις πρώτες μου εντυπώσεις
Το φίλτρο δεν θα λειτουργήσει καπου προς το παρόν,αλλα θα αποθηκευτεί για μελλοντικη χρήση..... Η aqua nova ,μια εταιρία της οποίας την ύπαρξη μονο ακουστά ειχα,και κάθισα και σκάλισα αρκετα reviews πάνω στο θέμα εχτες το βράδυ.... Δεν υπάρχουν πολλά reviews πάνω στο θέμα,περα απο κάποια σε αυστραλέζικα φόρουμ,που αναφερουν αρνητικα/θετικα σχόλια για το φίλτρο.... παρακάτω παραθέτω τις ''Ιδιότητες'' του μοντελου(NCF800)
Ορίστε και μερικες φωτο : 1) Το φιλτρο την κεφαλή,και τα αξεσουαρ που ερχονται μαζί ![]() 2)ο κάδος με τα υλικα που περιλαμβανονται μεσα(1 καλαθάκι με 500gr ''siporax'',+ 1 λεπτο ασπρο σφουγγαρι,1 καλαθι με μαυρο σφουγγαρι,1 καλάθι με 500gr ανθρακα) ![]() 3)Οτι βλέπουμε,κατα την αφαίρεση της κεφαλής ![]() 4)συγκριση του ογκου,με το eheim 2217 ![]() Στη ματιά που του εριξα,ως θετικά εχω να επισημάνω τα εξης
οταν καποια στιγμη χρησιμοποιηθεί θα ανατρέξω εδώ,να αναφέρω... Mε μια αναζητηση στο youtube ίσως βρείτε και μερικα βιντεακια με την λειτουργία του φιλτρου ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|