|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα εβαλα ενα zebra στο χρυσοψαραδικο γιατι εχει ξεφυγει λιγο η καφε αλγη. Εχω μεσα και 2 δολοφονους. Λετε να μου το φανε?
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχουν κατι καλυτερο για γευμα, δεν ειναι καθολου απιθανο. Ειναι μεγαλο το zebra? Κατα τα αλλα, προτιμουν μικροτερα σαλιγκαρια ή αλλες μορφες πρωτεϊνης, π.χ. κατεψυγμενη τροφη. Ριξε μια ματια και σε αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Έγω το έχω με άλλα 2 assasin!Κανένα πρόβλημα αλλά είναι σημαντικά μεγαλύτερο και έχω πολλού λαθρεπιβάτες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 3 zebra nerite, τα δυο αρκετά μεγάλα και το ένα μεσαίου μεγέθους μαζί με 5 περίπου helena (assasin snails). Ποτέ δεν έχω δει τα helena να ενοχλούν τα zebra, αν και συχνά τα helena είναι πεινασμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριχνεις τροφη πρωτεϊνης για τους υπολοιπους κατοικους του ενυδρειου(π.χ.κατεψυγμενη)? Αν ναι, σιγουρα θα προτιμησουν την ετοιμη απο ενα μεγαλο σαλιγκαρι. Τωρα αν δεν ριχνεις καθολου και πεινασουν αρκετα, απλα ποτε δεν ξερεις. Σιγουρια δεν υπαρχει για καμια περιπτωση.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη άλγη και zebra snails | IoannisV | Malawi | 4 | 11-12-11 13:10 |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra snails | skourkou | Σαλιγκάρια | 2 | 21-12-08 21:40 |
zebra snails και φυτά ... | Lsourtzo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-08-06 10:55 |