|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα λέγατε (τώρα που περάσανε και οι γιορτές) να βρεθούμε να πιούμε κάνα καφέ;;;
Την προηγούμενη φορά είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να βρεθούμε στο Ρέθυμνο αυτή την φορά, μήπως και έρθουν μερικοί ακόμα. ![]() Λοιπών;;; Τι λέτε για το Σαββάτο 29/1 ή -καλύτερα- την Κυριακή 30/1 στο Ρέθυμνο;;; ΥΓ. Δεν είναι προϋπόθεση η εγγραφή στο board ή στον σύλλογο για να έρθει κάποιος στις συναντήσεις που γίνονται. Εάν έχετε και κάποιων φύλο που ασχολείται με τα ενυδρείο και θέλει να έρθει, φέρτε τον μαζί σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είμαι μέσα είτε σάββατο είτε Κυριακή και θα φέρω και έναν φίλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατά 90% μέσα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι τελικά στις 30/1/05 μπορώ, στις 29/01 δυστυχώς εφημερεύω.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ για 29 ή 30 στο Ρέθυμνο και θα έρθει μάλλον και ο 525.
Να κανονιστεί ώρα και μέρος ήσυχο για κουβέντα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ είμαι και εγώ !
Αν θέλετε μπορώ να προτείνω και σημείο συνάντησης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία , εχω καιρό να πάω στο Ρέθυμνο
![]() Α! Να πω επίσης ότι όσοι είναι από Ηράκλειο και θέλουν να έρθουν άλλα δεν έχουν μεταφορικό μέσο να το πουν και θα τους πάρουμε εμείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κλαδέματα ας επικοινωνησει.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
θα έχω και εγώ χώρο στο αυτοκίνητο για όποιον δεν έχει μεταφορικό. Μένει ακόμα να συμφωνήσουμε το πότε (ώρα) και το που (σημείο συνάντησης);
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλήτερα Κυριακή
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νικο(newfish) πιθανοτατα ναμαι εκει και εγω....τοιμασε ρακι...και ντακους!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά προτείνετε μέρα και ώρα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή 30/01 17:00 . Προτείνετε ενα μέρος εσεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μέρος συνάντησης;; Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί λέτε για το Ανατολίτικο στις 7 μ.μ. κάτω ακριβώς από το ξενοδοχείο
Porto Rethymno στον παραλιακό δρόμο οδός Ελευθ. Βενιζέλου που είναι ήσυχο και θα μπορούμε να κουβεντιάσουμε την Κυριακή 30/1/05 και μετά άν κάνετε κέφι πάμε για φαί και καλό κρασί. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρα
Παράθεση:
![]() Υγ1. Δηλαδή θα πρέπει να συναντηθούμε στο Ηράκλειο κατά τις 18:00 για να πάμε όλοι παρέα. Υγ2. Σε περιμένουμε Γαύρε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδία μάλλον θα έρθω και εγώ. Είμαι καινούριος στο forum, πού θα συναντηθείτε στο Ηράκλειο για να πάτε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΑΝΙΟΠΟΡΤΑ, ΕΠΑΘΛΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ newfish ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά παιδιά ισχύει το ραντεβού στο Ρέθυμνο στο Ανατολίτικο την Κυριακή
30/1/05 στις 7 μ.μ. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι νομίζω δεν έχει ακουστεί κάτι διαφορετικό.Θα τα πούμε εκεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ισχύει το ραντεβού . Νίκο τελικά θα πάμε όλοι μαζί , θα συναντηθούμε κάπου στο Ηράκλειο πρώτα? Καλύτερα έτσι ώστε εάν θέλει να έρθει και κάποιος που δεν έχει μεταφορικό μέσο να τον πάρει κάποιος
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο.Κ. θα τα πούμε την Κυριακή.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημείο συνάντησης για τους Ηρακλειότες το Carefour όπου θα βρούμε σίγουρα Parking για τα περισσευούμενα μέσα μεταφοράς. Να βρεθούμε κατά τις 17:30 με 17:45 ώστε να είμαστε στο Ρέθυμνο 19:00.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εγινε βρεθηκατε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|