2η Συνάντηση Κρητικών;;
Τι θα λέγατε (τώρα που περάσανε και οι γιορτές) να βρεθούμε να πιούμε κάνα καφέ;;;
Την προηγούμενη φορά είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να βρεθούμε στο Ρέθυμνο αυτή την φορά, μήπως και έρθουν μερικοί ακόμα.:wink: Λοιπών;;; Τι λέτε για το Σαββάτο 29/1 ή -καλύτερα- την Κυριακή 30/1 στο Ρέθυμνο;;; ΥΓ. Δεν είναι προϋπόθεση η εγγραφή στο board ή στον σύλλογο για να έρθει κάποιος στις συναντήσεις που γίνονται. Εάν έχετε και κάποιων φύλο που ασχολείται με τα ενυδρείο και θέλει να έρθει, φέρτε τον μαζί σας. |
Εγώ είμαι μέσα είτε σάββατο είτε Κυριακή και θα φέρω και έναν φίλο :)
|
κατά 90% μέσα
|
Παράθεση:
|
Αν είναι τελικά...
Αν είναι τελικά στις 30/1/05 μπορώ, στις 29/01 δυστυχώς εφημερεύω. :cry:
|
Αρα μιλάμε για 30/1 στο Ρέθυμνο;;;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Συμφωνώ για 29 ή 30 στο Ρέθυμνο και θα έρθει μάλλον και ο 525.
Να κανονιστεί ώρα και μέρος ήσυχο για κουβέντα. :wink: |
Εδώ είμαι και εγώ !
Αν θέλετε μπορώ να προτείνω και σημείο συνάντησης :D |
Ωραία , εχω καιρό να πάω στο Ρέθυμνο :D . Πείτε ένα μέρος εσείς που ξέρετε!
Α! Να πω επίσης ότι όσοι είναι από Ηράκλειο και θέλουν να έρθουν άλλα δεν έχουν μεταφορικό μέσο να το πουν και θα τους πάρουμε εμείς. |
Θα έρθω και εγώ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κλαδέματα ας επικοινωνησει.
|
Παράθεση:
|
θα έχω και εγώ χώρο στο αυτοκίνητο για όποιον δεν έχει μεταφορικό. Μένει ακόμα να συμφωνήσουμε το πότε (ώρα) και το που (σημείο συνάντησης);
|
Καλήτερα Κυριακή :lol: Αν πάμε Ρέθυμνο να μας κανονίσετε και καμιά φοιτήτρια... :wink:
|
νικο(newfish) πιθανοτατα ναμαι εκει και εγω....τοιμασε ρακι...και ντακους!!! :wink: :wink: :wink:
|
Παιδιά προτείνετε μέρα και ώρα. :roll:
|
Κυριακή 30/01 17:00 . Προτείνετε ενα μέρος εσεις
|
Παράθεση:
Μέρος συνάντησης;; Παράθεση:
|
Τί λέτε για το Ανατολίτικο στις 7 μ.μ. κάτω ακριβώς από το ξενοδοχείο
Porto Rethymno στον παραλιακό δρόμο οδός Ελευθ. Βενιζέλου που είναι ήσυχο και θα μπορούμε να κουβεντιάσουμε την Κυριακή 30/1/05 και μετά άν κάνετε κέφι πάμε για φαί και καλό κρασί. :?: :lol: :lol: |
Αρα
Παράθεση:
Υγ1. Δηλαδή θα πρέπει να συναντηθούμε στο Ηράκλειο κατά τις 18:00 για να πάμε όλοι παρέα. Υγ2. Σε περιμένουμε Γαύρε :D :D :wink: |
Παιδία μάλλον θα έρθω και εγώ. Είμαι καινούριος στο forum, πού θα συναντηθείτε στο Ηράκλειο για να πάτε?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΑΝΙΟΠΟΡΤΑ, ΕΠΑΘΛΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ newfish ??? :D |
Τελικά παιδιά ισχύει το ραντεβού στο Ρέθυμνο στο Ανατολίτικο την Κυριακή
30/1/05 στις 7 μ.μ. :?: :?: |
Έτσι νομίζω δεν έχει ακουστεί κάτι διαφορετικό.Θα τα πούμε εκεί.
|
Ναι ισχύει το ραντεβού . Νίκο τελικά θα πάμε όλοι μαζί , θα συναντηθούμε κάπου στο Ηράκλειο πρώτα? Καλύτερα έτσι ώστε εάν θέλει να έρθει και κάποιος που δεν έχει μεταφορικό μέσο να τον πάρει κάποιος
|
Ο.Κ. θα τα πούμε την Κυριακή. :lol:
|
Σημείο συνάντησης για τους Ηρακλειότες το Carefour όπου θα βρούμε σίγουρα Parking για τα περισσευούμενα μέσα μεταφοράς. Να βρεθούμε κατά τις 17:30 με 17:45 ώστε να είμαστε στο Ρέθυμνο 19:00.
|
Τι εγινε βρεθηκατε?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board