|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, με λένε Αντώνη και είμαι καινούριος με μηδέν εμπειρία σε ενυδρεία κρύου νερού. πάντα είχα μια απορία σχετικά με την άλγη σε αυτά τα ενυδρεία, πως την αντιμετωπίζετε χωρίς πλακόστομο που έχουμε σε τροπικά ενυδρεία και πείτε μου αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τον πλακόστομο που να κάνει την ίδια δουλεία. Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να στήσω ένα ενυδρείο κρύου νερού αλλά θεωρώ σωστό πρώτα να μου λυθούν κάποιες απορίες. Ευχαριστώ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
80 λίτρα κρύου νερού, ασιατικής προέλευσης | neos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 33 | 06-02-14 07:43 |
Zebra Nerite σε ενυδρείο κρύου νερού? | maria p | Σαλιγκάρια | 33 | 16-06-13 19:19 |
45 λίτρα, κρύου νερού με ζωοτόκα | neos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 07-01-10 00:34 |
Κρύου νερού | Foxyfreak | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 21-03-07 11:12 |
πρωινό ρεπορταζ για κρύου νερού ??? | Μάγγος Θωμάς | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 30-11-06 22:40 |