|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα: 54lt
Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.): ζωοτοκο,πετρες απο θαλασσα(μη ασβεστολιθικες) με ευκολα φυτα Χρονος λειτουργιας: 3 μηνες Υποστρωμα και ποιο: οχι Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων): pl5 25watt Φωτοπεριοδος:καθημερινα 8 ωρες Παροχη CO2: οχι Χρηση excel: ? Λιπασματα που χρησιμοποιειτε: - Ταμπλετες λιπανσης:- Προγραμμα λιπανσης:- Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %): 30% καθε 10 μερες Θερμοκρασια: 26 Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4: 0 ΝΟ2:0 ΝΟ3: <20 ppm ΡΟ4? Fe? ΡΗ:7,6 KH? GH? Φιλτρανση: eheim pickup 2008 με σιποραξ Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων): ενα ζευγαρι γκαπυ,8 μικρα 25 μερων και ενα πλεοστομο Ειδη φυτων: ανουμπια, κερατοφυλλο Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10): Περιγραφη αλγης: καφε κατω απο το βοτσαλο στο τζαμι περιμετρικα,κ πανω στην ανουμπια Ποτε εμφανιστηκε: 1,5 μηνα περιπου Αλλα σχολια: Για να ειμαι σαφης,μου χε καει η λαμπα και την εβγαλα κανα μηνα με φωτιστικο γραφειου μεχρι να μ αλλαξουν την αλλη.. Βεβαια ενα μηνα τωρα που αλλαξα τη λαμπα δεν εχει φυγει η αλγη,εψαξα λιγο ειναι τομιτες και υποτιθεται οτι φταει ο χαμηλος φωτισμος.. Θα φυγει μονο του η κανω κατι λαθος? απο φαι ταιζω οσο τρωνε σε 2-3 λεπτα οχι παραπανω... Επισης μου μαδησε το κερατοφυλλο,πεσαν οι βελονες κ πηρε ενα καφε χρωμα(μαλλον ηταν ψηλα τα νιτρωδη,μετα απο απανωτες αλλαγες πηραν τα πανω τους).Τα κλαδεψα σε μικρα κομματια...τα νιτρωδη εφταιγαν? υποτιθεται πως ειναι σκληρα φυτα. ![]() Επισης η ανουμπια,εχουν τρυπησει τα φυλλα της.. Τι κανω λαθος??
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε αλγη | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-12-11 16:20 |
καφε αλγη = προβλημα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-11-11 22:14 |
SOS Καφε αλγη | ραφαηλ10 | Φύκη -€“ ¶λγες | 3 | 07-02-11 18:51 |
Καφε αλγη | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-01-10 20:15 |
Καφε αλγη | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-11-09 20:14 |