|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για ριξτε ρε παιδια μια ματια στις φωτογραφιες αυτες και πειτε μου την γνωμη σας γιατι κοντευει να μου στριψει...
Εδω και 3 μηνες απο τοτε που αγορασα αυτα τα κορυντορας συνεχεια συμβαινουν θανατοι στο ενυδρειο μου ποτε με συμπτωματα (καθε φορα διαφορετικα!) ποτε χωρις, και παντοτε ξαφνικα. Το βραδυ που τα ταιζω και τα παρατηρω ολα τα ψαρια ειναι κινητικα και φαινονται οκ και την επομενη το απογευμα ή βρισκω καποιο αρρωστο ή νεκρο! Εχω 22 μηνες ενυδρειο χωρις προβληματα μεχρι πριν 3 μηνες.Και σε αυτους τους μηνες εχω χασει 10-11 ψαρια . Εχω κανει 2 θεραπειες στο ενυδρειο με μελαφιξ και esha 2000 και μετα αγορασα καραντινα και οσα προλαβα τα εβαλα εκει αλλα χωρις αποτελεσμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κορυντορας αριθμος και ειδος | achisael | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-11 23:53 |
Φαγωμενο guppy Στην πλάτη του | babis100nx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-11 10:50 |
Sarcophyton φαγωμενο η σε αποσυνθεση? | thanpapa | Κοράλλια | 22 | 29-09-08 22:35 |
τρυπες στο κεφαλι?? | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 25-08-06 13:32 |
ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 20-05-03 23:06 |