|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια!
Μια ερωτηση... Ξεκιναω ενα βιοτοπικο Αμαζονιου και θελω να ρωτησω κατι. Εχω χαλαζιακη αμμο τριων διαφορετικων κοκκομετριων: - 0,25mm - 0,5mm - 1,9mm Ποια απ'τις τρεις να χρησιμοποιησω και γιατι? Το ενυδρειο θα εχει cardinal, hatchet, black phantom tetra, ramirezi, corydoras, otocinclus και καποιο ειδος πλεκο ή panaque... Εγω λεω την 0,5 απ'την οποια εχω 50kg και αν κριθει οτι δεν ειναι αρκετη για 1,20x0,45 επιφανεια πατου ετσι ωστε να πιασει 5-6cm παχος, τοτε να την αναμειξω και με λιγη 0,25?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο αμαζονιου μου(video) | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 17-05-12 01:54 |
ξυλα για βιοτοπικο αμαζονιου | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-01-12 22:30 |
βιοτοπικο αμαζονιου παραδειγμα προς αποφυγη | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-05-11 22:02 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |