|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέα στον χώρο , έχω ένα ενυδρειάκι 22 λίτρων στο όποίο σκοπεύω να φιλοξενήσω έναν αρσενικό μονομαχο. Το προβλημα είναι το εξής. Χωρίς να ξέρω, έβαλα κατευθείαν μόλις αγόρασα το ενυδειο 6 ψαράκια νέον κ έναν γλυφτη, τα οποια φυσικά εφυγαν σε χρονο ρεκορ...... Από τότε εχω κάνει 2 αλλαγές νερου, καθάρισα ψεύτικα διακοσμητικά, έχω προσθεσει αντιχλωριο ολα οκ, και βακτηρια μέρα παρα μερα (σπέσιαλ μπλεντ)καθώς και ενα τζελ που μου έδωσαν απο το πετ σοπ. Η αμμωνία όμως είναι εδώ και 2 εβδομαδες κολλημένη στο 5..... Εχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω???? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 08-08-11 11:46 |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |