|
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται ενδιαφερον και καπως πρωτοποριακο , εχεις κανενας αποψη ή καποια πληροφορια παραπανω...
http://aquariumpharm.com/Products/Pr...?ProductID=601 |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτοποριακο,οντως,αλλα μου φαινεται οτι εχει πολυ λιγο χωρο για υλικα.
Ο τροπος που συνδεονται σε σειρα μοιαζει πολυ ευκολος και εντυπωσιακός. Σαν χημικο φιλτρο πιστευω οτι θα κανει πολυ καλη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω με το που ερθει (αναλόγως και την τιμή βεβαια)!!!
![]() ![]() Ο χώρος δεν είναι λίγος. Τα αστεράκια αυτά είναι το καλύτερο υλικό φιλτρανσης που υπάρχει. Τα 10 που δειχνει (5+5) αρκουν για αρκετή ιχθυοφορτωση. Το μειονέκτημα είναι οτι μπουκώνουν και με ξεπλυμα (με ενυδρειακό νερό παντα) οπως τα άλλα υλικά (siporax, substrat pro κτλπ) δεν καθαρίζει και θέλει αλλαγη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Που το εχετε βρει αυτο το φιλτρο βρε παιδια; |
|
||||
|
||||
![]()
Ε η εταιρία προτείνει αυτο το υλικό, και για το υλικό δεν ειναι λίγος! Αμα θελεις να βάλεις ελαφροπετρα παρε φιλτρο λίμνης καλύτερα!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mειονεκτηματα που βλεπω εγω,δεν μου αρεσει η αντλια μεσα στο ενυδρειο,κανει μπαμ,δεν ξερω καθε ποτε αλλαζουν και τι κοστος εχουν αυτα που αλλαζει σε καθε αλλαγη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquarium Internal Liquid Filter??? | manos_samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-10-10 17:50 |
DIY EXTERNAL FILTER | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-10-10 15:03 |
Filter babys | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 18-02-05 05:11 |
FILTER MEDIA | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-12-02 19:53 |
Filter starter | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 18:33 |