API Nexx Aquarium Filter
Φαινεται ενδιαφερον και καπως πρωτοποριακο , εχεις κανενας αποψη ή καποια πληροφορια παραπανω...
http://aquariumpharm.com/Products/Pr...?ProductID=601 |
Πρωτοποριακο,οντως,αλλα μου φαινεται οτι εχει πολυ λιγο χωρο για υλικα.
Ο τροπος που συνδεονται σε σειρα μοιαζει πολυ ευκολος και εντυπωσιακός. Σαν χημικο φιλτρο πιστευω οτι θα κανει πολυ καλη δουλεια. |
Το έχω με το που ερθει (αναλόγως και την τιμή βεβαια)!!! :D Πρεπει να βρούμε ομως ως σωστοι πατεντιαρηδες κατι για να αντικαταστήσουμε τον ανθρακα... :smt017 Ισως γίνεται με τα ετοιμα σφουγγαράκια απο ενυδρειακο βαμβακι της Juwel.
Ο χώρος δεν είναι λίγος. Τα αστεράκια αυτά είναι το καλύτερο υλικό φιλτρανσης που υπάρχει. Τα 10 που δειχνει (5+5) αρκουν για αρκετή ιχθυοφορτωση. Το μειονέκτημα είναι οτι μπουκώνουν και με ξεπλυμα (με ενυδρειακό νερό παντα) οπως τα άλλα υλικά (siporax, substrat pro κτλπ) δεν καθαρίζει και θέλει αλλαγη. |
Παράθεση:
Που το εχετε βρει αυτο το φιλτρο βρε παιδια; |
Ε η εταιρία προτείνει αυτο το υλικό, και για το υλικό δεν ειναι λίγος! Αμα θελεις να βάλεις ελαφροπετρα παρε φιλτρο λίμνης καλύτερα! :p Είναι ολα σχετικά... ;) Αυτό προφανώς το βρήκε στο site της εταιρίας. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν το εντόπισα καπου εδώ στην Ελλάδα. :(
|
Mειονεκτηματα που βλεπω εγω,δεν μου αρεσει η αντλια μεσα στο ενυδρειο,κανει μπαμ,δεν ξερω καθε ποτε αλλαζουν και τι κοστος εχουν αυτα που αλλαζει σε καθε αλλαγη
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board