|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
περασα σημερα απο μεγαλο πετ σοπ στη λεωφορο βουλιαγμενης να ρωτησω για ζεμπρα. αυτα που ειχε στο ενυδρειακι ολα μα ολα τους ηταν ολο τρυπες στα καβουκια. ψαξαμε για σωο αλλα δεν ειχε ουτε ενα. οποτε ενω τα ειχε 2 ευρω το ενα μου εδωσε 6 για 2 ευρω απλα για να χτυπησει κατι το ταμειο. ξερει κανεις γιατι γιναν ετσι και αν φτιαχνει αυτο? τα σαλιγκαρια μπηκαν στο αφρικανικο μου με μεγαλες σκληροτητες αν αυτο βοηθαει...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωωω ρε φιλε που τα ειχε?? ζουν??! δε γνωριζω αν ειναι καποια αρρωστια, οποτε θα περιμενεις καποιον να σου απαντησει π να ξερει! αλλα πιστευω πως θα βοηθισει το υψηλο Ph! ειναι το γνωστο Pet κοντα στη Γλυφαδα?
|
||||
|
||||
![]()
εφαγα φρικη τωρα!!εχω δει παρομοιο θεαμα σε πετσοπ με apple snails ομως και ξερω οτι δημιουργειται απο κακες συνθηκες νερου και κυριως απο χαμηλη σκληροτητα!για τα zebra ομως δεν γνωριζω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι οπως τα λες,αλλα ξερεις τι συμβαινει;πανε και μου βαζουν οι μα... 15 apple snails μαζι και μαλιστα ειναι πανω στην αναπτυξη!αυτο σημαινει οτι τραβανε την σκληροτητα!οταν ειναι λιγα ουτε που φαινεται στις μετρησεις αυτο,αλλα οταν ειναι πολλα...στην συνεχεια δεν κανουν ουτε για αστειο αλλαγες,με αποτελεσμα να αρχισουν οι ανεπανορθωτες τρυπουλες (για apple snails μιλαμε) στα καβουκια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να απαντησω σιγουρα σε τι οφειλεται αλλα μαλλον σε ελλειψη ασβεστιου.
Και να συμπληρωσω οτι σε ενα ενυδρειο, ακομα κι αν μετραμε "σωστη" GH (ικανη περιεκτικοτητα σε ασβεστιο μαγνησιο), ειναι δυνατον να μην υπαρχει καθολου χρησιμο ασβεστιο και μαγνησιο διαθεσιμο για αφομοιωση απο τους οργανισμους. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα πηρα απο το zoo planet στο τελος της βουλιαγμενης. και τα apple του το ιδιο χαλι ηταν. ξαναλεω ομως μου τα εδωσε σχεδον τζαμπα ετσι...
------------------------- Παράθεση:
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα. Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη irongud : 29-08-11 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω παρει apple snail σε χειροτερη ισως κατασταση απο τα δικα σου!το πηρα επειδη το λυπηθηκα...ηταν κατεστραμενο και με τρυπες...και ομως "καθαρησε" το καβουκι του,μεγαλωσε,εγινε ομορφο...αλλα οι τρυπουλες δεν εφυγαν ποτε!και ξερεις κατι;ουδεποτε με χαλασε αυτο!το ειχα σωσει,οπως εκανες κι εσυ τωρα!να τα χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρεια που δε γινονται αλλαγες νερου και εχει πολλαααα σαλιγκαρια ειναι δυνατον να εχουν απορροφησει ολο το ασβεστιο απο το νερο και σε συνδιασμο αν η τροφη τους δεν ειναι πλουσια σε ασβεστιο (εξαρταται βεβαια τι προτιμησεις εχουν στη διατροφη) να εχει το παραπανω αποτελεσμα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() (Redox Potential δια τα μπαζα)
|
||||
|
||||
![]()
φιλτατε σπυρο εχεις παθει εναν ερωτα με το redox ε?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα τα λεγαμε και δεν αργησες να το διαπιστωσεις και μονος σου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα zebra nerite ειναι αυτα τα σαλιγκαρια που αφηνουν τα αυγα τους και δεν φευγουν? | faceck | Σαλιγκάρια | 14 | 13-06-11 14:30 |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |
Βιντεακια απο τα Zebra Nerite Snails μου | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-08-07 17:41 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |