|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 19-11-05 στις 22:07 |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι τεχνητά βαμμένα η υπάρχουν σε τόσα χρώματα στη φύση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
gamo. θα στήσω ενα 120 λίτρα που μου περισσεύει να βάλω καμιά 30ριά μέσα να κάνουν έτσι ωραία αντίθεση όπως στην φωτογραφία....
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορειτε να μου στειλετε το χρωματολογιο να παραγγειλω καμια δεκαρια που θελω να πηγαινουν με την μπρεζερα μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη μηπως μπορω να εχω επιλογη περισσοτερο εκ το ενος χρωματος ανα ψαρι????
δηλαδη κοκκινο/ασπρο/κοκκινο ή πρασινο/κοκκινο ???? σε μεταλλικο χρωμα βγαινει???????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κρατήστε μου και εμένα μερικά μωβ και μερικά ρόζ παρακαλώ!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
scubapol απ'ότι κατάλαβες πρόκειται για τεχνητά βαμμένα.
Α και επι τη ευκαιρία 4 κίτρινα κερασμένα από μένα για τον Σωτήρη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εχω δει πραγματικα χρωματολογιο σε τετοιου ειδους υβριδια εμενα μου εκανε εντυπωση το κινεζακι στην αντανακλαση του τζαμιου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι΄αυτο παρακαλω στειλτε μου εκεινο το χρωματολογιο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε πουα δεν βγαιζει η παραγωγη
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σου δανείσω τον αερογράφο μου Μάνθο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θελω 5-6 για το Πασχα.Λεω να καταργισω τα αυγα..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και να πω το ασχετο τωρα:
το παπαγαλοψαρο ειναι μεταλαγμενο ψαρι?σε κανενα site δεν το βρισκω. το κλασσικο πορτοκαλι παπαγαλοψαρο ιφισταται στην φυση η στο διεστραμενο μυαλο καποιου ![]() ![]() επισης δεν εχω δει ποτε τα λεγομενα απο τα μαγαζια τζαμια που ειναι διαφανη και στο πανω και κατω μερος τους εχουν μια λεπτη φωσφοριζε γραμμη πορτοκαλι, μπλε κτλ κτλ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς έχουν μειωθεί αισθητά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.malawicichlidhomepage.com...ek/hybrid.html
http://greekaquarist.com/board/viewtopic.php?t=332 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 19-11-05 στις 22:08 |
|
||||
|
||||
![]()
Πετυχα τα παπαγαλακια που λες griffin στον Γιαννη στη πλατια Κοντζια ειναι σε μικρο μεγεθος και η τιμη τους 7 ευρο αν θυμαμε καλα.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Γιαννακη αγορι μου, εδω λεμε να μποικοταρουμε τα ειδη αυτα τα οποια ειναι υβρυδια και επιπλεον εχουν παρει το χρωμα τους με ΕΝΕΣΙΜΟ ΔΥΑΛΥΜΑ (ΕΝΕΣΗ)
![]() ![]() Συγκεντρωσου.....και ![]() ![]() ![]() ![]() Γρηγορα!!!!
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
![]()
Οπ γκαφα
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω την φωτο αυτη που ειχε βαλει ο τολης.
οποιος την εχει ας την ξαναβαλει η ας μου την στειλει. Επιτελους μετα απο μιση ωρα καταφερα να βρω το σωστο θεμα και δεν υπαρχει η φωτο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ξανανεβηκε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια γιατι ο μαγαζατορας δεν μπορουσε να καταλαβει ποια ψαρια ηθελα και σε τι χρωματα, τωρα θα του τα δειξω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|