Καλή όρεξη
|
Είναι τεχνητά βαμμένα η υπάρχουν σε τόσα χρώματα στη φύση :?:
|
gamo. θα στήσω ενα 120 λίτρα που μου περισσεύει να βάλω καμιά 30ριά μέσα να κάνουν έτσι ωραία αντίθεση όπως στην φωτογραφία....
|
μπορειτε να μου στειλετε το χρωματολογιο να παραγγειλω καμια δεκαρια που θελω να πηγαινουν με την μπρεζερα μου +-6
|
συγνωμη μηπως μπορω να εχω επιλογη περισσοτερο εκ το ενος χρωματος ανα ψαρι????
δηλαδη κοκκινο/ασπρο/κοκκινο ή πρασινο/κοκκινο ???? σε μεταλλικο χρωμα βγαινει???????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D -+9 -+9 -+9 -+9 -+9 |
κρατήστε μου και εμένα μερικά μωβ και μερικά ρόζ παρακαλώ!!
:lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: |
scubapol απ'ότι κατάλαβες πρόκειται για τεχνητά βαμμένα.
Α και επι τη ευκαιρία 4 κίτρινα κερασμένα από μένα για τον Σωτήρη. 8) |
Αν και εχω δει πραγματικα χρωματολογιο σε τετοιου ειδους υβριδια εμενα μου εκανε εντυπωση το κινεζακι στην αντανακλαση του τζαμιου.
|
Παράθεση:
Γι΄αυτο παρακαλω στειλτε μου εκεινο το χρωματολογιο +-6 |
Σε πουα δεν βγαιζει η παραγωγη :cry: :cry: :twisted: :twisted:
|
Μπορώ να σου δανείσω τον αερογράφο μου Μάνθο :lol:
|
Παιδια θελω 5-6 για το Πασχα.Λεω να καταργισω τα αυγα.. :evil: :evil: :evil:
|
και να πω το ασχετο τωρα:
το παπαγαλοψαρο ειναι μεταλαγμενο ψαρι?σε κανενα site δεν το βρισκω. το κλασσικο πορτοκαλι παπαγαλοψαρο ιφισταται στην φυση η στο διεστραμενο μυαλο καποιου :evil: επιστημονα :evil: επισης δεν εχω δει ποτε τα λεγομενα απο τα μαγαζια τζαμια που ειναι διαφανη και στο πανω και κατω μερος τους εχουν μια λεπτη φωσφοριζε γραμμη πορτοκαλι, μπλε κτλ κτλ. |
Ευτυχώς έχουν μειωθεί αισθητά :) .
|
|
Πετυχα τα παπαγαλακια που λες griffin στον Γιαννη στη πλατια Κοντζια ειναι σε μικρο μεγεθος και η τιμη τους 7 ευρο αν θυμαμε καλα.
|
Βρε Γιαννακη αγορι μου, εδω λεμε να μποικοταρουμε τα ειδη αυτα τα οποια ειναι υβρυδια και επιπλεον εχουν παρει το χρωμα τους με ΕΝΕΣΙΜΟ ΔΥΑΛΥΜΑ (ΕΝΕΣΗ) :evil: :evil: και εσυ μας λες και που θα τα βρουμε ?
Συγκεντρωσου.....και +-4 +-4 +-4 +-4 !!!! Γρηγορα!!!! |
Οπ γκαφα :oops: :roll: .
|
ψαχνω την φωτο αυτη που ειχε βαλει ο τολης.
οποιος την εχει ας την ξαναβαλει η ας μου την στειλει. Επιτελους μετα απο μιση ωρα καταφερα να βρω το σωστο θεμα και δεν υπαρχει η φωτο. |
Ξανανεβηκε
|
Ωραια γιατι ο μαγαζατορας δεν μπορουσε να καταλαβει ποια ψαρια ηθελα και σε τι χρωματα, τωρα θα του τα δειξω!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board